Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie który z Was lubi małe piersi

Polecane posty

Gość gość

Max do A i mniejsze a może Wasze kobiety taki mają ;)

Gość gość
Lubić to można kobietę, a nie same jej cycki.

Gość gość
Zwał jak zwał każdy i tak wie o co chodzi

Gość gość
Nie zwała jak zwała, bo różnica jest kolosalna. Bardzo lubiąc lub wręcz kochając kobietę, automatycznie akceptuje się jej ciało w 100% i kocha się także jej piersi, bez względu na ich rozmiar.

Gość gość
Panie lubicie male kkuttasy?? liczy sie konkretna odpowiedz

Gość gość
nie lubie zadnych penisow. odkąd od 4 lat nie uprawiam seksu to odżyłam. penis jest oblesny tak jak o***t

Gość gość
Gość z 15.53 oj nie zgadzam się ją miałam facetów i owszem mówili kocham a na piersi nie chcieli patrzeć dotykać tylko ze małe że może operacja itp

Gość gość
Panie lubicie male kkuttasy?? liczy sie konkretna odpowiedz x Tego z piersiami nie można porównywać, bo małe piersi nie uniemożliwiają osiągnięcie orgazmu podczas stosunku, a zbyt mały penis może być tego powodem.

Gość gość
nigdy nie dojde z kobietą z małymi cyckami a moje cycate partnerki choć mam nie duży interes w łóżku kwiczą jak świnki :P

Gość gość
gość dziś x Bo miałaś facetów, a nie mężczyzn... facet który kocha nie zwraca uwagi na pierdoły takie jak wielkość biustu, no chyba że ktoś jest fetyszystą i szuka konkretnej cechy u partnerki, ale wtedy taki ktoś musiałby być idiotą aby wiązać się z kimś kto tych warunków nie spełnia. Miałem w swoim życiu partnerkę z malutkim biustem i z całkiem sporym i nie jestem w stanie stwierdzić która była atrakcyjniejsza i bardziej pociągająca, bo obie kochałem równie mocno i obie uwielbiałem pieścić centymetr po centymetrze.

Gość gość
Ja lubię .

Gość 43 cm w bicepsie
Jak najbardziej mogą się podobać kobiety z roznymi rozmiarami piersi jeśli są szczupłe u ogólnie nieduże .

Gość gość
lubię szczupłe dziewczyny z małym biustem które przede wszystkim są kumpelami do moich wędrówek po górach. Ot takie, którym cycki w tym nie przeszkadzają, nie mają tipsów, włożą dżinsy i flanelową koszulę i pójdą pod namiot , umyją i podmyją się w miskę a jak mają okres włożą tampon i nie będą marudzić. Uwielbiam surwiwal i trenujemy to z moją "filigranową" dziewczyną... ale czasami w plecaku nawet ma seksi bieliznę i zwykle pod koniec wędrówek fundujemy sobie parę nocy w ekskluzywnym hotelu ... Niemniej gdy tylko da się seks jest też podczas wędrówek na łonie przyrody. I faktycznie ona ma piersi prawie jak u chłopaka - w lecie może w ogóle nie nosić stanika a jednak te jej małe cycki bardzo mi się podobają ...