Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie elita kafe? Neptyk,GGGB, Oszka, Smakosz, Piwosz i reszta?

Polecane posty

Gość gość

Co się z nimi dzieje?

Gość gość
bawią się na swingers party

Gość gość
Elita? P****alo cie autorze? Raczej smieci kafe a nie elita

Gość gość
Elita k***a , jeszcze co? Patologia Najgorsze mendy na kafe.

Gość gość
u cioci na imieninach,Kazimierza dziś:-P

Gość gość
Fascynujące

Gość gość
Okres niemowlęctwa tak do 7-8 roku życia może pomińmy bo wtedy nic szczególnego się nie dzieje i generalnie nie zapowiada późniejszej katastrofy. 1. Okres żywota od 7-8 roku do 12-14. Tępa dziewczynka ogląda Hajk Skjul Mjuzikal tudzież jakieś inne g****o którego nie znam. Pierwsze symptomy przyszłego skretynienia. Jeszcze nie interesujem się chłopakami ale pokrótce ma to ulec zmianie. 2. Okres żywota od 14 do dopóki d**a nie sflaczeje i nadaje się do ********* Tępa małolata poznaje że k***s nie jest obrzydliwy i że można go sobie wsadzić do mordy. Tak więc tępe małolaty pie**olą się przez całe, k**wa, dnie. D**y dają tylko agresywnym, chamskim, pewnym siebie synalkom bogatych starych. Jeśli któraś zaciąży to nic straconego. Bad Boy kopnął w dupsko, ale zawsze można polecieć do spokojnego frajera którego 24 godziny wcześniej traktowała jak g****o której jej się przylepiło do buta, wmówić mu miłość i żeby łożył na nie swojego bachora. Jeżeli ją weźmie to rzecz jasna jest frajerem galaktyki, ale ch*j z tym: mamusia i klecha włożyli mu za gnoja że trzeba być dobrym więc ją bierze. WAŻNE (!!!!): Tępa ślicznotka idzie głównie na ch*jowe albo zaoczne studia w typie kulturoznawstwa albo socjologii. Jeżeli już poluje na spokojnego frajera to oczywiście musi być ustawiona, toteż spokojny frajer musi studiować cosik na polibudzie albo medycynę. Ale jako że tępe ślicznotki są w ch*j niewyżyte i nigdy im dość sadyzmu to zaczyna się wyszydzanie kolegów ze studiów, zwłaszcza historyków. Toteż jeżeli jesteś facetem i idziesz na humanistyczne studia, to od swoich "koleżanek" trzymaj się z daleka, na całe szczęście masz jeszcze szanse u jakiejś dziołchy z polibudy o ile grasz w gry komputerowe i jesteś uległy. Mniej fartowni którym rodzice zabraniali grać w gry idą na jakieś prace socjalne i umierają w samotności. Punkt 2 i 1/2: okres żywota 30-35: Nasza bohaterka ciągnie swojego frajera do kina na wszlakiej maści Dzienniki Brydżyt Dżons czy inne Dwieście milionów twarzy Greja. Wiadomo, mam trzy dychy na karku, za uno momento d**a mi sflaczeje, dlaczego nieszczęsny frajer musi wysłuchiwać moich grzmotów że on NIE JEST idealnym Grejem z bajki, właścicielem wielkiej korporacji, demonem seksu, nie ma w ch*j czasu dla mnie (bo musi zapie**alać żebym miała na waciki) , a ja JESTEM jak nieszczęsna Brydżyt Dżons która ma trzydzieści lat, nie ma bachora i za chwilę d**a jej sflaczeje 3. Żywot jak już d**a sflaczeje i Bad Boje nie chcą tam wkładać bolców : Nasza bohaterka jest "szczęśliwą" żoną i matką, czytaj: marudzącą starą rurą pracującą za talerz zupy w jakimś gównianym biurze, ale spoko: mąż-frajer jest inżynierem, więc hajs się zgadza. Dzieciarnia rośnie jak na drożdżach, synalek nie może chodzić na imprezy bo mamusia się nie zgadza bo wpadnie w "złe towarzystwo". Dlatego mamy w domu dwudziestoparoletniego prawiczka co tylko do kościoła biega, bo mamusia jest w ch*j religijna, i każdej niedzieli goni dzieciaki żeby słuchały klechy jak przez 45 minut pie**oli że bycie dobrym popłaca, bo po śmierci dostaniemy za to nagrodę. W tygodniu nauka, nauka, nauka, nauka. Mama goni do fizyki (której sama za ch*ja nie rozumie ani ona ani jej tępy synalek. A córeczka ? Wyrasta na wierną kopię mamusi. I wracamy do punktu 1.

Gość gość
W jakiejs bramie z jabolem ;)

Gość gość
elita?? :D:D:D w sumie jakie forum taka elita :classic_cool:

Gość gość
Napewno kreca p****la na youtube . Bzykali sie juz na zywo to p****la nakreccie elita zasrana

Gość gośćNeptyk
Mnie tu nie ma już

Gość gość
Racja, jakie forum taka elita :P

Gość gość
Prawika nie wymieniliscie w tytule ;) On to krol tej patologicznej elity :) Tyle lat pracowal na to . Jestes Fiucie Nastroszony ?

Gość gość
Oszka a ty dajesz podobno d**y kazdemu z tej elity ;) wstyd oszka Ze tez tak nisko upadlas

Gość gość
ty 0szka jepana szmaciaro pewnie znowu nalewki chlejesz co ?

Gość gość
O him juz nie wspomnę . Ta to kazdy przelecial , nawet ci spoza elity ;) Bogini swej wsi o ktorej cala Polska gada i zna . Powinnas zagrać w programie damy i wiesniaczki , wiesniaczke oczywiscie, moze bys sie czegos nauczyła , np jak elegancko sie ubrać itp

Gość gość
Upadła elita ;)

Gość gość
Oszka przepalilas sie sama .Coz, niedobrze byc celebryta ;)

Gość gość
Oszka zalozyla temat bo pierwsza pojawiła sie tutaj z Elity ;) "elity" Uwaza sie za elitę debilka

ciesze sie ze nie mam czasu tu zagladac znow moge wrzucac komu chce nie zwaracajac uwagi na komentarze ;)

Gość gość
Poszli p****la nagrywać, ostatnio prawik obiecał dac nowy film wiec mysle ze nagrywa elitę podczas seksu i nam puści wieczorem , him ma duza d**e i grube nogi, bedzie beka z niej jak sie wypnie

Gość gość
Elita? Hahahahahahahahahaha Jaka Elita? większość tych nicków to projekty adminów kafe na potrzeby rozruszania forum :D:D:D:D

Gość gość
Nie masz czasu oszka? Przeciez tu jestes caly czas wiec nie p*****l ze czasu nie masz idiotko

Gość gość
Admini na kafe daja takie durne puste tematy? To chyba prawik jest tym adminem bo chyba tylko on zakłada te tematy. Prawik to oszka smakosz piwosz itp , to jego projekty , bo jak go nie ma to oni sa i na zmiane a i zdarza sie ze on pisze naraz za wszystkich i sa to krotkie zdania typu p********z zdychaj p******y jestes itp

fajnie ze mnie widzisz nawet zrobiło mi sie miło :D

Gość gość
Fascynujące