Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy lokator

Jak dać tlenionej blondynie do zrozumienia że mnie NIE INTERESUJE?

Polecane posty

Gość gość
Baronie jaki ty jesteś cwany :P Teraz będziesz spamował jako nowy lokator? Niby gdzie napisałam, że jesteś moim wielbicielem? Jesteś jednym z kafeteryjnych mitomanów. Zaśmiecasz kafe tematami o swojej młodszesz o 20 lat żonie, która czasami jest Rosjanką, a czasami Ukrainką. Masz skłonnośc***edofilskie i lubisz wymyślać historyjki o kobietach, które na ciebie lecą ( historia z pociągiem ). Wszędzie widzisz Lewaków. Mogłeś zmienić parę rzeczy.

Gość gość
Szpiclówa policyjna, teraz sie tego namnożyło i muszą coś robić żeby brać za coś kasę, więć śledzą wszystkich co w policji nie są. A facet wniebowzięty, bo nareszcie jakaś kobieta zwróciła na niego uwagę, aż przyszedł sie pochwalić na forum.

Gość gość
Zaśmiecasz kafe tematami o swojej młodszesz o 20 lat żonie, która czasami jest  x Gdzie napisal ze jego zona jest 20 lat mlodsza?

Gość nowy lokator
@ gość dziś autorze wierze ze jej nie podrywasz bo zupelnie nie znasz sie na kobietach przeciez ona po to udaje niedostepna zeby cie sprowokowac wlasnie do podrywu a ty nic nie kumasz x Raczej nie, bo ona ma fagasa. Nie zaręczę na 100% że są parą ale już nie raz nie dwa widziałem ich razem. xx xx @ ona jest kroliczkiem ktory ucieka i oczekuje ze zaczniesz ja gonic x Toś mnie rozbawiła :D Niestety tleniona blondyna nigdy się nie doczeka. Ale jeśli prawdą jest to co napisałaś, to ona jest jeszcze głupsza niż mi się zdawało.

Gość gość
Dlaczego tyle lat po odejciu barona pancernego kobiety wciaz za nim wzdychaja? Tak wam zawrocil w glowach ze w kazdej pomaranczy go widzicie?

Gość gość
To nie z nią jest problem tylko z tobą cały czas zakładasz tematy ze jakąś tam na Ciebie leci , Ty sobie wmawiasz ze tą blondynka coś od Ciebie chce maniaku erotyczny , a tak naprawdę ona pewnie nic od Ciebie nie chce tylko Ty jak psychopata sobie wymyślasz i doszukujesz się sygnałów w normalnych zachowaniu daj jej spokój i przestań przesladowac zboku, ja bym cie na jej miejscu podała na policję bo to chore co robisz , napastujesz ja a później wymyślasz ze to ona coś chce

Gość gość
8.17 jedna blondynka broni drugiej blondynki :D

Gość nowy lokator
@ gość dziś To nie z nią jest problem tylko z tobą cały czas zakładasz tematy ze jakąś tam na Ciebie leci x Jak mogę cały czas zakładać temty skoro to mój pierwszy temat? xx xx @ ja bym cie na jej miejscu podała na policję bo to chore co robisz , napastujesz ja a później wymyślasz ze to ona coś chce x Nigdy jej nie napastowałem ani nie zrobiłem nic, by mogł to odczytać jako sygnał najmniejszego chociaż zainteresowania. xx xx @ gość dziś 8.17jedna blondynka broni drugiej blondynki :D x Dokładnie. Przez moment przeszło mi nawet przez myśl, że z gościa odpisuje "moja" tleniona blondyna, która w opisanych zdarzeniach rozpoznała siebie. Ma żal, że mimo jej wysiłków nie podrywam jej? :D

Gość gość
Nie przypadkiem sa kawaly o blondynkach

Gość gość
Nie przypadkiem sa kawaly o blondynkach