Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgwardyska20

seks

Polecane posty

Gość gośćgwardyska20

Hej ;) mam 25 lat i potrzebuje porady. Bylam z chlopakiem 4 lata . seks uprawialismy na poczatku nawet kilka razy dziennie potem doszlo do tego ze raz w tyg ale zawsze od poczatku nasz seks trwal 2 min. Myslal ze to z nim jest cos nie tak . zostawil mnie dla innej i stwierdzil ze to ze mna bylo cos nie tak ze tak krotko sie kochal ze mna a ja nawet 30 min stuka . co moze byc ze mna nie tak ? Nie rozumie. Tego . prosze o powazne odpowiedzi.

Gość gość
Wszystko z tobą w porządku. Przedwczesny wytrysk - czyli za szybki - to zaburzenie neurologiczne, występujące oczywiście tylko u mężczyzn. Ty nie mogłaś być w żaden sposób winna. Wszystko jest w z tobą w porządku.

Gość gość
A orgazmy?w tak krótkim czasie miewałaś?

Gość obecny
być może ten swój 'kanał' masz lekko pod kątem i z zakrętem i gdy kindybał Dyzia doszedł do tego 'zakrętu' to już dalej nie był w stanie wejść , więc wszedł krótko i tylko na chwilę , zakładam, że żadnego orgazmu nie zaliczyłaś !

Gość gość
Nie nie miałam orgazmów,bo za krótko to wszystko trwało,potrzebuję trochę więcej czasu.

Gość gość
I facet będzie tak każdą kobitę rzucał bo będzie uważał, że to jej wina. może to dobrze dla ciebie, bo facetowi to bardzo trudno przetłumaczyć. Może go za bardzo podniecałaś...ale wydaje mi się, że to jest na plus a nie, że to wada. Kiedyś czytałam, że korzeń szparaga lekarskiego jest zbawienny na przedwczesny wytrysk. Z tego co wiem to ten składnik występuje w tej tabletce http://wzaufaniu.pl/pl/p/WhiteHorse-White-Horse-Na-silna-i-szybka-potencje/9429.

Gość gość
O tak White Horse jest najlepszy ...lubie sie nim podkręcać ...nakręcać .