Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy plemniki przenikaja przez bielizne

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie. Czy plemniki przenikają przez bieliznę? Kochałam się z chłopakiem on nie doszedł we mnie wyciągnął członka i nałożył majki i "ocieral" się o mnie i czułam że majki ma mokre. Wydaje mi się że jest bardzo mała możliwość dostania się nasienia do pochwy ale jednak pytam dodam jeszcze że mam dni plodne. Pozdrawiam

Gość gość
Nie. Plemniki przez bieliznę nie przenikają.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. Czytając tę wszystkie rzeczy w internecie to człowiek już nie wie co myśleć . Tyle ile ludzi tyle opinii

Gość gość
Zapewne majtki były mokre od twojego śluzu ze szparki. Wszystko jest w porządku. Nie ma żadnego ryzyka ciąży.

Gość gość
Jakoś specjalnie ciąży się nie boimy mamy w planach dziecko ale jednak chciałam zapytać z ciekawości.

Gość gość
No. Nawet w powietrzu lataja. Trzeba uważać.

Gość gość
Ja na wakacjach zaszłam bo jakiś UJ spuścił się do basenu ......także dziewczyny uważajcie. Dziecko pokochałam ale stres do porodu w jakim będzie kolorze był ogromny.Bylo to po wakacjach w Egipcie

Gość gość
Dlaczego kapałas sie z gołą ci/pą

Gość gość
Autorko był stosunek? Był, więc jest ryzyko ciąży. to, ze on nie doszedł w tobie ma naprawdę małe znaczenie, ponieważ prosperma zawiera plemniki. Przez majtki czy zajdziesz? Musiałbyś mieć foliowe. Jak masz owulację, a twój śluz bardzo pasuje plemnikom partnera, to można zajść nawet przez majtki. Zrób test za jakiś tydzień, zamiast tutaj pytać.

Gość gość
Pytam po prostu z ciekawości. Słyszałam dużo opinii, więc chciałam tutaj zapytać. Dziękuję wszystkim za odpowiedź i pozdrawiam

Gość gość
Mnie ciekawi ten basen i praktyczne możliwości, musiała zasysać wiadrami jak pompa abyś została zapłodnieniowa.

Gość gość
plemniki skaczą do 2 metrów jak pchły więc uważaj!