Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbbanamamuska

czy mz ma kochanke? jak naprawic zwiazek?

Polecane posty

Gość zaniedbbanamamuska

mam 35 on 30 jest ,lodszy o 5 lat.. 5 lat temu rodzilam coreczke ale po niej strasznie sie roztylam i stracilam naprawde ladna figurke ktora mialam przed ciaza, 3 lata temu zas urodizl sie synek i przybralam na wadze jeszcze bardziej nie mam czasu o siebie zadbac siedze w domu gotuje sprzatam piore i co tylko zajmuje sie dziecmi.. maz wraca po godizinach jezdzi na delegacje ostatnio gdy wrocil ja spalam i on tez sie polozyl ale sprawdzilam jego kurtke i pachniala damskimi perfumami jakiejs obcej kobiety gdy rozmawia przez telefon to wcyhodzi do drugiego pokoju nie uprawiamy sexu od 2 miesiecy on mowi ze jest zmeczony ja w sumie tez pracva nad dziecmi mnie wykancza jesli on ma kochanke chyba sie zabije co robic smutas.gif

Gość gość
kup sobie rowerek/stepper, zacznij ćwiczyć i mniej żryj

Gość gość
Jeśli mąż wychodzi z telefonem do innego pomieszczenia o to już na bank ma kochankę bo po co by wychodził. A skoro z tobą nie ma ochoty na seks to znaczy że z inną to robi. Jedyne co ci pozostaje to niestety musisz o siebie bardziej zadbać stać się bardziej atrakcyjna Ograniczyć jedzenie zacznij się fajnie ubierać zacznij być taka jakie są kochanki. A swoją drogą widzisz dałaś facetowi dzieci i takie masz podziękowania.