Gość Marta gość Napisano Marzec 4, 2017 Witam, jestem Matra. Jestem Nowa na tym forum, chciałabym poradzić się Was, bo sama nie wiem co mogę zrobić i w dodatku mam małego doła.. Mam 25 lat, 4 letniego syna i obecnie spodziewam się dziecka lecz z innym partnerem..Z pierwszym partnerem mi nie wyszło bo zdradziłam go na jednej z imprez..obecnie mam innego partnera, całkiem innego i odmiennego niż pierwszy. Dobrze mi z nim, lecz nie zawsze.. Nie dawno dowiedziałam się że znów będę mamą. Jestem szczęśliwa, lecz od jakiegoś czasu widzę ze mój ukochany zbytnio nie jest zadowolony..Nie bierze obecnej sytuacji na poważnie, woli spotkać się z kolegami na piwo, niż spędzać czas ze mną..ostatnio nawet przylapalam to na wciaganiu białych prochów..kłuce się z nim czasami i zawsze obiecuję mi ze się zmieni, i że zajmie się mną i dzieckiem i ze podoła obecnej sytuacji..Nie wiem czy dam radę dalej znosić takie sytuację..I sama nie wiem czy ja coś robię źle..sama już nie wiem co mam zrobić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach