Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzicie mi co robic ? jestem rozdarta i załamana

Polecane posty

Gość gość

tyle lat szukalam milosci i w koncu ją znalazłam... jest moim pierwszym we wszystkim. Bardzo go kocham, jest swietnym chlopakiem i mamy tak wiele wspolnego. Mamy podobne zdanie na wiele tematów, takie same poglądy polityczne, religijne i inne. Łaczy nas naprawdę wiele. Bardzo czesto myslimy o tym samym i jest miedzy nami telepatia ;) NO ale niestety on nie potrafi dochowac wiernosci, skacze z kwiatka na kwiatek. Nie chce krzywdzić, po prostu taki jest.. nie wiem co zrobić, czy znajdę lepszego, tak kochanego i meskiego chłopaka?

Gość gość
napewno :)

Gość gość
Szkoda, że oddałaś swoje pierwsze miłosne doznania w ręce takiego frajera.

Gość gość
Ty to kochasz, on Ciebie nie. Luzaczek. ..wykorzysta, wycisnie z Ciebie wszystko, co dobre i pójdzie dalej. Facet ze skazą emocjonalną, niedojrzaly.

Gość gość
Kochaj siebie i tę cząstkę Boga w sobie, bądź dla siebie dobra. Bądź TU i TERAZ.

Gość gość
Frajerka to ona jest a nie on. Frajer to osoba naiwna.

Gość gość
Albo pogodzisz sie z tym ze bedzue cie zdradzal cale zycie albo odejdziesz. Masz tylko dwie mozliwosci

Gość gość
" on nie potrafi dochowac wiernosci, skacze z kwiatka na kwiatek. Nie chce krzywdzić, po prostu taki jest.. nie wiem co zrobić, czy znajdę lepszego, tak kochanego i meskiego chłopaka?" - buhahahahahahahahahahahahaha :D zaklinam cię nie pisz bzdur, kobieto. Ty chciałabyś zaklinać rzeczywistość, a to podpada pod..infantylność, niestety 🖐️

Gość gość
provo

Gość gość
Są dwie drogi wyjścia. Albo tolerować go takiego jaki jest, albo dać sobie z nim spokój. Wybrał bym to drugie, żadna kobieta nie potrafi wybaczyć zdrad.

Gość gość
1.13 Dziękuję.Kocham Cię.