Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dla was to jest normalne jak ktoś bierze w delegacje żonę i dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Pracuje z dziewczyną której mąż jak ma mieć delegacje 300 km od domu to jako jedyny z całej firmy bierze ze sobą rodzinę bo nie wytrzyma bez nich 3 dni. Żona specjalnie bierze urlop i jadą razem. Dla was to oznaką miłości czy choroby psychicznej i uzależnienia?

Gość gość
Ten koleś w ogóle jest zazdrosny strasznie o żonę i kiedyś zrobił aferę w rodzinie ze jak smieli wziąć na chrzestna jego żonę bez niego, tylko z obcym chlopem. On zazdrosny i pominięty. No a z tymi delegacjami to dla mnie wygląda tak ze taki facet to chyba nie umie utrzymać uja na wodzy i ponieważ nie chce zdradzić to bierze zonke w te podróż

Gość gość
Nie to nie jest normalne. Pytanie tylko czy to rzeczywiscie on nie może bez nich wytrzymać czy ona chce go pilnować :-P

Gość gość
Właśnie. Może ona tylko tak gada a to ona ma s/ra/ke.. tak czy siak jest to żałosne. W prawdziwej miłości nie trzeba trzymać kogoś na smyczy by mu ufać. A takie pilnowanie i tak uja daje bo jak ktoś ma zdradzić to i tak zdradzi i nie będzie do tego potrzebna żadna delegacja . Reasumując tacy ludzie są dla mnie żałośni i maja kompleksy oraz chyba sobie nie ufają

Gość gość
jak mu to nie przeszkadza w niczym to niech bierze plotkarzu /plotkaro

Gość gość
W dodatku co takie ofiary zrobią jak jedno pójdzie na 3 dni do szpitala albo będą musieli się z różnych przyczyn na kilka dni rozstać. Popełnia wtedy hari kiri?

Gość gość
według mnie to prędzej ty się zesrasz z emocji :-)

Gość gość
To chore

Gość gość
Nienormalne jest to że ty masz z tym problem. To że czegoś nie pojmujesz i cię to przerasta widać po twoim wpisie.

Gość gość
Dlaczego ze przerasta? Ka się takim postawom dziwie a autorka nie jestem :///

Gość gość
Ja czasami jeżdżę z mężem w delegacje, jak jedzie w jakieś fajne miejsce. Byłam z nim w Japonii i w Stanach. Zawsze to wycieczka za pół darmo, bo właściwie pokój hotelowy jest opłacony już przez firmę i można sobie pozwiedzać, kiedy mąż pracuje.

Gość gość
Ale ja mówię o tym ze gościu bierze rodzinę w delegacje do miasta A z.m8asta B bo ma srake ze ona go pod jieobecnosc zdradzi a on taka sama srake ma do niej.

Gość gość
Super.Fajni faceci są jeszcze.