Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja tylko gościnnie

Nie bardzo wiem, co to jest...

Polecane posty

Gość Ja tylko gościnnie

Od dłuższego czasu (być może nawet rok) mam dziwne problemy z brzuchem. Otóż jest twardy i wyjęty. Czasem bardziej, innym razem mniej. Nawet jeśli chudnę, on pozostaje widoczny. Nie jest to tkanka tłuszczów, ponieważ takową dałoby się wykryć poprzez zwykle łapanie fałdy na brzuchu. Nie jestem w ciąży, raczej nie mam problemów z załatwianiem się. Czasem odczuwam ból w dolnej części brzucha. Skoro o tym czytałam. Większość poszukiwania kończyło się na tzw . Ostry brzuch (jednak nie odczuwam na tyle silnego bólu. W skali 0-10 , dałabym 4... . Do tego odczuwam go raz na jakiś czas) ; ciąża... Co jest wykluczone, bądź wzdecia, czego też nie biorę pod uwagę. Rozumiem, że to się zdążą, ale raczej nie przez rok. No i nie mam,, gazow" . Czy ktoś ma jakieś pomysły.? Zglosilabym się do lekarza, jednak obawiam się, że powie, iż jest to całkiem normalne, bądź po prostu powinnam sobie puścić tzw. bączka :) nie chce się wygłupiać. Proszę o jakąś podpowiedź

Gość gość
Miesiączkujesz regularnie?

Gość gość
Raczej regularnie jednak okresy mam nagłe i bardzo obfite,trudno mi nad nimi zapanować do tego mam skrzepy,jednak po okresie brzuch i tak jest wzdęty.

Gość gość
Raczej regularnie jednak okresy mam nagłe i bardzo obfite,trudno mi nad nimi zapanować do tego mam skrzepy,jednak po okresie brzuch i tak jest wzdęty.

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś przebadać się ginekologicznie,niepokojące są u ciebie tak obfite okresy,być może to mięśniaki.

Gość Ja tylko gościnnie
To nie były moje odpowiedzi. Ktoś się śmiało poddpisal pod moim tematem... -_- z okresami bywa różnie. Nie są regularne, ale normalne. Nie jakoś bardzo obfite. Bolu ogromnego też nie odczuwam. Wiec raczej nie jest to problem ginekologiczny.