Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z bólem nogi

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam problem. Od kiedy miałam pękniętą piątą kość śródstopia co jakiś czas występuje u mnie silny ból w tej nodze, taki że czasem nie mogę chodzić. Nigdy od czasu złamania nie uderzyłam się w tą nogę ani nie zrobiłam nic co mogłoby sprawić taki ból. Często ten ból występuje kiedy za długo chodzę lub mam zbyt ciasne i niewygodne buty. Dziś jednak bardzo się to nasiliło, noga boli mnie nawet kiedy zginam palce i nie mogę na niej ustać. Czy powinnam iść do lekarza ? I czy może to być oznaką że coś mi się źle zrosło?

Gość gość
Serio? Na forum pytasz zanim JAK NAJSZYBCIEJ iść do lekarza? Normalna jesteś???

Gość gość
⬆ byłam już u lekarza, ale nie mam żadnego ubytku w kości, po ostatnim złamaniu wszystko się zroslo nie ma nawet znaku po tym, dostałam jakaś maść ale mimo wszystko ledwo co chodzę na nogę i na razie nie ma poprawy. Nie wiem co to może być (lekarz powiedział ze mam "fasolowatą" stopę i ze tak może się dziać )

Gość dariokki

Bardzo fajnie że kompresy Flex są różnej wielkości, nie trzeba jakimś malutkim sobie większej partii pleców okładać...a inne firmy produkują właśnie tylko i wyłącznie takie mini. Ja mam 2 rozmiary, jeden mały idealny do okładów na głowę (ból zęba, gorączka) drugi większy super na kręgosłup, nogi...

Gość adam
Dnia 15.02.2019 o 12:53, Gość dariokki napisał:

Bardzo fajnie że kompresy Flex są różnej wielkości, nie trzeba jakimś malutkim sobie większej partii pleców okładać...a inne firmy produkują właśnie tylko i wyłącznie takie mini. Ja mam 2 rozmiary, jeden mały idealny do okładów na głowę (ból zęba, gorączka) drugi większy super na kręgosłup, nogi...

Warto mieć kompres żelowy w domu, chociaz tylko jeden. Sam kupowalem polski Flex i dziala bez zarzutu. Nie niszczeje od czestego nagrzewania i chlodzenia na przemian. Nic się nie przetarlo zel nie się nie wylal, jakosciowo zdecydowanie na plus!

Gość beata

Podpowiem te same kompresy Flex od Sanity. Polska marka i tym samym bardzo dobra jakość, folia się nie pęka, żel się nie wylewa.

Gość min
Dnia 10.06.2019 o 13:54, Gość beata napisał:

Podpowiem te same kompresy Flex od Sanity. Polska marka i tym samym bardzo dobra jakość, folia się nie pęka, żel się nie wylewa.

Rowniez polecam te kompresy

Gość kamm

Dla tych, co chcą kupić kompresy, to zdecydowanie polecam te od Sanity - Flex w czterech różnych rozmiarach. Warto zwrócić na nie uwagę bo mają wiele zalet, np. są wielokrotnego użytku.