Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oberwałam za jego byłą

Polecane posty

Gość gość

spotykałam się z chłopakiem 5 miesięcy. Coś niecoś wiedziałam o jego przeszłości ale nie do końca. Dopytywał się też o moją ale mu wyznałam, że jest pierwszym mężczyzną w moim życiu. Wszystko było ok ale do czasu. Potem, po 4 miesiącach zacząl się sajgon.. A to małe kłamstwa, a to obwiniania mnie itd. Rozmawiałam z nim o tym i obiecał zmianę więc postanowiłam dać mu szansę ale jedną! I pewnego dnia, zaczął od tak mnie wyzywać.. a to że nic nie rozumiem bo jestem tępa jak strzała, a to że gówniara (jestem 2 lata młodsza od niego), że głupia c*pa...że każda kobieta taka jest. Słuchałam tego i nie wierzyłam co słyszę! Gdybym mu krzywdę jakoś zrobiła, dała powód do zazdrości, była upierdliwa, narzucała się i wymagała Bóg wie czego! Bo jego była go zdradziła to na mnie się wyżył nie wiedząc nawet że go zdążyłam pokochać i przez to mnie tak zabolało! Przepłakałam wiele nocy (od tego czasu minęlo pół roku) i teraz słyszę od znajomych że jest cudownym i kochającym facetem dla innej. Nie wiem co mam myslec o tym a przede wszytkim o sobie..

Gość gość
up

Gość gość
Po prostu sie ciebie pozbyl w bardzo nieelegancki sposob bo juz tamta byla na horyzoncie!

Gość gość
ją poznał miesiąc temu i to akurat wiem

Gość gość
No i co to zmienia? Tak czy srak cie nie chcial!

Gość gość
może i jej nie chciał i może nie ma to różnicy ale ja ją rozumiem i wiem co przeżywa. Pewnie myślisz ze to twoja wina itd. że tamta jest lepsza i zasługuje na dobre traktowane. Otóż nie, nie myśl tak. To on jest debilem i to tyle. Koniec

Gość gość
Jemu po prostu nie zalezalo tak jak Tobie. Mozliwe ze dopiero teraz jest na prawde zakochany, stad zmiana zachowania.