Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żyje cały czas przeszłościa i nie mogę się ogarnąć

Polecane posty

Gość gość

Tęsknię za kimś kto mnie już raczej nie zechce, za tamtym czasem za wszystkim. To jest masakra, jak ja mam żyć.

Gość gość
Autorze/ko powiem Ci tak: PRZESZŁOŚCI już nie ma a PRZYSZŁOŚCI nie znasz. Skup się wiec na "tu i teraz" i patrz, co przyniesie los. A życie niesie ze sobą całkiem miłe niespodzianki, o których nawet czasem nie mamy odwagi pomarzyć... Więcej optymizmu! Pozdrawiam.

Gość gość
Jakoś nie potrafię żyje przeszłością i chce żeby to wróciło.

Gość Tajemniczy_chłopak
mam tak samo...

Gość gość
gość dziś Jakoś nie potrafię żyje przeszłością i chce żeby to wróciło. xx Jak żyjesz przeszłością, to nie jęcz tutaj i nie zawracaj głowy. Szukasz rady, czy jęczysz dla samego jęczenia?

Gość gość
Tajemniczy_chłopak dziś mam tak samo... xxx Tego kwiatu na pół światu, nigdy nie wiadomo, czy następna kobieta nie będzie o niebo lepsza od poprzedniej. Taka prawda.

Gość gość
Piertolenie o szopenie nic nie kumacie.

Gość Olga18
Nie ma sensu rozpamiętywać przeszłości. W niczym Ci to nie pomoże.

Gość gość
gość dziś Piertolenie o szopenie nic nie kumacie. A co mamy kumać? Tak kumamy jak Autor pisze.

Gość gość
Zycie przeszloscia nie jest niczym dobrym, nie tylko w relacjach damko-meskich. Powinno sie zyc dniem dzisiejszym. Tesknie za kims kto nie jest wart tej tesknoty ale z kazdym dniem jest lepiej, zaczynam doceniac to co mam. Czasem sie zastanawiam dlaczego musialam go spotkac, czego mialo mnie to nauczyc? ;) Czy nie gloryfikujesz zbytnio tamtej znajomosci tylko dlatego ze bylo milo?

Gość gość
Sama też nie umiem wyjść z przeszłości, niby wiem co jest dla mnie dobre a i tak nie potrafię się oderwać

Gość gość
Zawszony kundel

Gość gość
Mam tak samo, staram się oddzielić czas przeszły zapomnieć ze kiedyś starał się być zawsze blisko mnie, pomimo ze już pół roku nie mamy kontaktu gdy niedawno dowiedziałam się ze kogoś ma prawie umarłam, trzeba dużo czasu żeby zapomnieć, ja nawet zmieniłam prace żeby go nie widywać a śni mi się codziennie przez to chyba oszaleje.

Gość gość
Mam, tak samo jak ty, ...... Miasto moje a w nim: Najpiękniejszy mój świat Najpiękniejsze dni Zostawiłem tam, kolorowe sny Kiedyś zatrzymam czas I na skrzydłach jak ptak Będę leciał co sił Tam, gdzie moje sny, I warszawskie kolorowe dni Gdybyś ujrzeć chciał nadwiślański świt Już dziś wyruszaj ze mną tam Zobaczysz jak, przywita pięknie nas Warszawski dzień Mam, tak samo jak ty, Miasto moje a w nim: Najpiękniejszy mój świat Najpiękniejsze dni Zostawiłem tam, kolorowe sny Gdybyś ujrzeć chciał nadwiślański szczyt Już dziś wyruszaj ze mną tam Zobaczysz jak, przywita pięknie nas Warszawski dzień Warszawski dzień, warszawski dzień

Gość gość
Nie potrafisz zamknąć drzwi, pożegnać się, zamknąć historii, zakończyć wątek...Dręczysz się na wlasne zyczenie. Skoro tak lubisz... Przeszłości nie da się przywrócić, przecież wiesz o tym. W Twoim przypadku to wymówka, by nic nie robić. Lenistwo i użalanie się...tak do konca zycia?

Gość gość
21:42 a Ty jesteś? Co jesteś w stanie zrobić dla miłości oprócz pisania tutaj?