Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chubby Girls Lover

Wydaje mi się że pulchne kobietki chcą tylko bardzo chudych facetów

Polecane posty

Gość Chubby Girls Lover
A ja mam pytanie. Od ilu kg i do ilu kg nazywacie dziewczyny pulchnymi ? X A wiesz co to BMI ? Technicznie pulchna to dla mnie kilka-kilkanaście kilo nadwagi ale najważniejsze są ksztalty a nie cyferki więc może byc więcej lub mniej.

Gość gość
Spoko czyli jak waży 150 ale w miarę dobrze wygląda to jest ok?

Gość Chubby Girls Lover
Jak wazy 150 to waży ponad dwa razy tyle co ja.Tyle mogę stwierdzić.

Gość gość
:) ja lubię takie mmmm większe

Gość gość
ja też i zayebiście mnie jedna ujeżdżała kiedyś coś pięknego normalnie !

Gość gość
Moja żona jest taka niczego sobie

Gość Chubby Girls Lover
No ja tez tylko jak taką poznać ?Ciężko znaleźć i poznać taką w realu.W necie niby łatwiej,ale nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie i czy cie nie robi w bambuko.Na portalach randkowych siedzą same atencjuszki szukajace poklasku.A jak odpiszą to sloma z butów wychodzi.Albo rozne rzeczy ukrywają.Zrazilem się do takich portali już dawno.Tutaj też wolalbym nie ujawniać swoich danych raczej.Oczywiście chciałbym poznać odpowiednią osobę.Najlepiej w realu. Ale nic na siłę,żadnej desperacji mimo szczerych chęci i nadziei.Człowiek najchętniej juz by chciał mieć stabilizację zamiast brać udział w niekonczącym sie castingu :)

Gość gość
ee tam castingi casting mozna ale to zabawa dla zabawy wszystko na sprzedaż gra aktorów moze jaka sklepowa hhhhaaaa fryzjerka ihahahahii albo skosmetyczka do gustu ci przypadnie

Gość Chubby Girls Lover
Kto wie;) Ale do kosmetyczek nie chodzę:D

Gość gość
gdzie poznać puszystą 40

Gość gość
19,37 a ja szok

Gość gość
Zdesperowane prawiki już nawet na kaszalota potrafią się porwać. :D Beka xD x Ich myślenie pewnie wygląda tak : "Skoro z tymi chudymi się nie udało to może spróbuję z wielorybem a może nie zginę przez uduszenie w trakcie stosunku" :D Beka xD

Gość gość
nie jestem prawikiem od 10 lat

Gość Chubby Girls Lover
Bardzo zabawne trolu.:D A z chudymi nawet nic więcej nie próbowałem tak samo jak gej nic więcej nie chcę z kobietą.Wiadomo dlaczego.

Gość gość
gość dziś - Gdybyś nie był to nigdy twoja noga nie stanęła by na damskim forum. :D x Chubby Girls Lover - Wiem jeszcze leżę i kwiczę ze śmiechu ale myślę że po jakiś 5-10 min się ogarnę. :D To też mówię żeś desperat i nie wiesz na co się piszesz. :P

Gość Chubby Girls Lover
20:02 na pewno nie jestem tak zdesperowany by z tobą konwersować :D

Gość Chubby Girls Lover
20:02Tylko jedna myśl.Skoro wszyscy którzy tu wchodzą są prawikami to ty zapewne tez.;)

Gość gość
Chubby Girls Lover - A co ty myślisz że ja będę dalej rozmawiać z pacanem który przegrał życie i szuka naiwnej na darmowy numerek? Proszę cię... xD Myślisz że jesteś jedyny? Takich jak ty jest tutaj wielu i każdy chce udobr***ać sobie jakąś pannę aby spełnić swoje fantazję czy też pozbyć się piętna zwanego prawictwem. :D

Gość gość
Chubby Girls Lover - Mylisz się ale skoro o to pytasz to zapewne trafiłem w sedno. ;) Stwórz konto i dołącz do klubu koniobijców których szefem jest Przemo. :D

Gość Chubby Girls Lover
A ty wracaj na erotyczny gościu.;) A ja poszukam w tym czasie swojego haremu na kafe.Mysle ze na początek setka kobiet wystarczy:D

Gość gość
Niestety to prawda... jestem chudy i podrywają mnie tylko grube świnie.... :O

Gość gość
Chubby ta z fotki to już pod otyłość podchodzi a to już jest niezdrowe i nieestetyczne. Planuje wiosenne odchudzanie ale chyba dla i tak dla ciebie byłabym wieszakiem. Myśle ze takie kobiety podobają się tylko nielicznym.

Gość Chubby Girl Lover
20:52 a co w tym złego że kobieta ma większą pupę?Pupa im większa tym lepsza.Dziewczyna którą zalinkowałem jest ładna.PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE.Nie każe nikomu się nią podniecać.

Gość Chubby Girls Lover
No tak,zamiast dać posmakować swych krągłości mężczyźnie to najlepiej zrobić z siebie deske.Babska logika:o

Gość gość
Chubby spoko że ci się podoba, takie kobiety też powinny mieć swoich adoratorów, szczęście dla ciebie ze amatorów takich zadkow i tłuszczu jest malutko, masz sporo szans żeby taką zbajerowć bo takich u nas pod dostatkiem. Ja bym się wstydziła takiej figury. No ale każdy ma swojego bzika:) pozdro

Gość Chubby Girls Lovers
Ależ ja cie dziewczyno zapewniam że gdy widzę takie widoki http://static.insomnia.pl/sb.asp?w=520&p=2/images2011/20111101131153.jpg To dostaje wymiotów.I myślę sobie że może się to podobać tylko dewiantom. Ale wiesz co mnie bardziej wkurza?50 kilowe wieszaki będące wiecznie na diecie i narzekajace na swoją wagę.To jest straszne:o

Gość gość
widze że ktos tu niesie oświaty kaganek a nadwaga i choroby z nia związane kwitną cukrzyca nadcisnienie

Gość gość
jeżeli to prawda co piszesz jesteś 0,5% populacji męskiej na 100% której podobaja się pulchne