Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiu

pytanie

Polecane posty

Gość osiu

Witam ,czy ktos mi pomorz miałem badanie waliograficzne i wyszło ze kłamie a na 96% a A najlepiej swoją prawde znam sam i potrzeboje pomocy bo jestem nie winny a na badaniu wyszlo ze tak

Gość gość
Badanie wariograficzne nie powinno o niczym decydować. Wystarczy, że ktoś niewinny się zdenerwuje i już wykres zaczyna skakać. To najgłupszy sposób weryfikowania danych jaki kiedykolwiek wymyślono.

Gość gość
badanie nie jest w 100% nieomylne ale przed nim robi się test każe się badanej osobie powiedzieć kłamstwo aby sprawdzić reakcje organizmu w tedy wykrywa się czy można stwierdzić że badana osoba kłamie jeżeli nie przejdzie się testu to znaczy że wyniki nie wyjdą poprawnie ale jeżeli przeszedłeś test prawidłowo to niestety ale kłamiesz

Gość gość corsa
No ale jak my mamy w tym pomóc?

Gość gość
Czy na podstawie tego badania chcą cię za coś skazać??? Pisz na Duda Pomoc, ratuj się jak możesz przed polskim wymiarem niesprawiedliwości :(

Gość gość
W Polsce są punkty darmowej pomocy prawnej, w sądach trzeba się zgłosić do informacji i podadzą Ci wykazy takich punktów, możesz z tego skorzystać! W żadnym wypadku się nie poddawaj.