Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwałcą lekarze! !!!

Polecane posty

Gość gość

Onkolog teraz urolog wcześniej. Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek. Dlatego normalna dziewczyna czy kobieta powinna być zawsze przy kazdym badaniu nawet cipki mam męża również wspierał porody. Najgorsze jest to że są zacofane dziewczyny czy kobiety wstydzą się partnera przy badaniu czy zabiegu a obcego faceta lekarza nie ciemnota! Mamy Prawo Pacjenta ust 2008r ust 21 gdzie mamy prawo do obecności osoby bliskiej

Gość gość
Ja nie chodzę po lekarzach to mnie żaden d**ek niezgwałci

Gość gość
wylecz leb p******a suko wszedzie widzisz zbokow

Gość Sami nie  teges
Jak ja Ciebie dobrze znam:) Słowo, omijać Cię będę szerokim łukiem, gdyż strach we mnie wzmaga kiedy stanę przed lekarzem naga... A Ty się o tym dowiesz:(

Gość gość
Ci lekarze popierają PiS i Tadeusza R.. widza ze mlode kobiety nie sa w ciazy to je g***tem zapladniaja bo ziobro da im laskawy wyrok

Gość Sami nie  teges
Skończ brac:D

Gość gość
Na gwałt lekarzy nie ma rady bo są ponad prawem i nikt ich nie skarze. Jedyne wyjście nie uczęszczć do lekarzy gdy będzie konieczność tyko do kobiety może nie zgwałci.

Gość gość
Oni znają najlepiej potrzeby waszych kobiet niż wy.

Gość gość
o ja j***e. co za zy****a pyzdaaa takie bzdury pisze "ono znaja wasze potrzeby" twoichj krfiszonie za dychu to ja nie chce znac :( pewnie 5 bolców

Gość gość
Przecież wszyscy lekarze nie gwałcą?

Gość gość
Są kolejne ofiary gwałtów onkologia nawet pedofil molestował poniżej 15 roku życia. A przecież jest obowiązek obecności opiekunów prawnych podczas badań polska to zacofany kraj. Obecność podczas badań osoby najbliższej to norma w cywilizowanych państwach lecz nie w zacofanej Polsce !!!

Gość gość
Lekarz gwałcą bo pozwalają im na to pacjentki, gdyby chodziły z mężem, chłopakiem, siostrą czy mamą lub partnerem by tego nie było!

Gość Sami nie  teges
Gdyby każdy g****il, bez względu na zawód, to wszędzie musialybyśmy chodzić z mężczyzna. Rozumiem, ze masz jakieś skrzywienie w tym kierunku, ale nie dramatyzuj🖐️:)

Gość gość
Nie masz racji bo w innych zawodach się kobieta nie rozbiera tylko u lekarzy dlatego jest wskazana asekuracja czyli obecności osoby ukochanej czy z rodziny jest podstawą! Ba nawet gdy jest podczas badań czy zabiegu wtedy lekarz bardziej się stara bo patrzy mu ktoś na łapy.

Gość gość
Chodzę do wszystkich lekarzy z mężem wiec nie ma problemu bo mnie ubezpiecza ukochany mąż.