Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam faceta ale tęsknię za byłym

Polecane posty

Gość gość

Cześć chciałam się podzielić z Wami moimi wątpliwościami i poprosić o radę. Byłam z chłopakiem prawie 4 lata, kochałam go jak nigdy nikogo, był dla mnie wszystkim, bardzo rzadko się kłóciliśmy, po trzech latach zaczęło się psuć, zostawił mnie, jednak po pewnym czasie się zeszliśmy. Stało sie dla mnie najgorsze bo zostawił mnie po raz drugi. Postanowiłam zapomnieć jednak po raz kolejny do niego wróciłam co skończyło się kolejnym rozstaniem - tym razem oboje zdecydowaliśmy że tak będzie dla nas najlepiej. Nie jesteśmy razem prawie rok. Winę zrzucałam na niego ale teraz widzę też swoje błędy. Mówił ciągle o swoich marzeniach, czego to on nie chce osiągnąć. Chciał wyjechać zagranicę, co bardzo mi się nie podobało, nie wspierałam go w realizacji jego marzeń. Teraz wiem, że powinnam.. Ja jestem bardzo pozytywnie nastawioną osobą a jego pesymizm mnie zabijał pod koniec naszego związku. Wszystko na nie. Teraz mam faceta 9 lat starszego, który kocha mnie na zabój jednak mieszka daleko za granicą i ciężko mi wyobrazić sobie naszą wspólną przyszłość. Wydawało mi się że też Go kocham ale teraz sama już nie wiem. Mieszkam chwilowo u niego jednak zaczęłam bardzo tęsknić za byłym chłopakiem. Wiem, że on mnie nadal kocha bo sam mi to powiedział niedawno ale pytanie jak długo.. Znów na pół roku? Zapewnia,że już do końca i ze zrozumial ze jego marzenia beze mnie sa niczym. Szczerze tylko z nim potrafię wyobrazić sobie przyszłość, dom i rodzinę. Wiem, że wchodzenie kilka razy do tej samej rzeki nie wróży nic dobrego ale może nie w każdym przypadku? Możecie mi coś doradzić? Będę wdzięczna

Gość gość
nie chce mi sie

Gość gość
A gdyby się okazało, że Twój były właśnie zakłada rodzinę z inną kobietą, będzie miał dziecko? A gdyby się okazało, że Twój obecny rzuca Cię i zakłada rodzinę z inną kobietą, będzie miał dziecko? O związek trzeba dbać, wymaga wysiłku i kompromisu, wówczas można czerpać z niego co najlepsze. Wiem łatwo się mówi... Powodzenia:)

Gość gość
a gdyby się okazało, że jutro piątek?