Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grubaski? idzie wiosna zaczeliście sie już odchudzać???

Polecane posty

Gość gość

bo już czas... za 2 miesiące będzie ciepło, trzeba będzie ubierać się w krótkie rękawki i spodenki. Chyba nie chcecie być obiektem drwin i zniesmaczenia na widok waszych fałd i tłustych tyłków

Gość gość
sorry ale jeszcze nie mialam 1 wyplaty by zakupic mate do cwiczen z tchibo za 150 zl, buty sportowe za 150 zł i stanik sportowy z panache za 220 zl i karte na silownie za 100 zl. i 2 bluzki na silke. 700 zł k****a!!! wyobrazasz sobie?!

Gość gość
żeby się odchudzać nie musisz kupować takich drogich ciuchów. Chyba ze chcesz się lansować to ogranicz jedzenie i będzie cię stać

Gość gość
Tak, zaczełam w popielec i mam zamiar wytrwać cały post. Chociaz póki co nikt mnie grubaską nie nazwał, ale chce troche schudnąć sama dla siebie.

Gość gość
taaa znowu tłuste kaszaloty będą nas straszyć w lato bllee

Gość gość
jesteś chamem i tyle

Gość gość
jak nie musze!!!! 10 lat trenowalam bez porzadnego stanika sportowego. rozciagaly sie po pol roku, biust od biegania w nich obwisl. poza tym obuwie musi byc dobre. ja nie bede chodzic na silownie jak oblodra! zawsze musze dobrze wygladac i yebie mnie twoje zdanie. ja dbam o image w kazdej chwili

Gość gość
jak się któraś wstydzi swego ciała to niech przyjdzie do mnie

Gość gość
ja tez mam zamiar się odchudzać, dużo nie potrzebuje chudnac bardziej zależy mi na ćwiczeniach ale ciężko się zmobilizować. Postaram się i dla siebie i dla ciebie autorze żebyś nie zszedł na zawał kiedy mnie zobaczysz

Gość Chubby Girls Lover
Atrakcyjne kobiety nie mają powodu by się odchudzać.W ogóle ten wyścig kto pierwsze stanie się wieszakiem i ją powieszą w szafie jest idiotyczny...

Gość gość
ja mam powod. nie mam innego ruchu niz 3 km spaceru dziennie. bez szybszych treningow zadne pierwiastki mi sie nie wchlaniaja, ponoc bez sportu zadne suplementy sie nie wchlona. i skora nie jest dotleniona bez sportu. i brzuch musi byc rowny z lonem, dupka kragla i uda mniejsze i lydka bym mogla w sukienkach po******lac.

Gość gość
no i ładne duże kształtne piersi

Gość gość
ale piętnujecie te grubsze kobiety, niektóre już pewnie depresje popadły czytając te wpisy