Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TamaraA129

Termometr

Polecane posty

Gość TamaraA129

Polećcie mi jakiś sprawdzony, dobry termometr elektroniczny do mierzenia temperatury ciała, mam dwa, każdy pokazuje rozbieżna temperaturę, mało tego przy każdym pomiarze inną.

Gość gość
Taki co przykładasz do głowy. Dusisz przycisk i juz masz temp

Gość TamaraA129
Jeśli można, poproszę o konkretny model, który u Was się sprawdził.

Gość gość
Kup w necie rtęciowy, zakazany przez komunofaszystów z UE.

Gość gość
Jakoś obawiam się tych rtęciowych, kiedyś jeden stłukłam i od tamtej pory ich nie używałam.

Gość Magda

Klasyczny termometr szklany, do jakiego zawsze byłam przyzwyczajona, dla mnie najlepsza opcja i cieszę się, że udało mi się taki znaleźć. W środki bezpieczna substancja więc nie ma już problemu z ewentualną rtęcią. Dobra opcja jak ktoś szuka dobrego termometru to warto wybrać classic xl.

Gość Anna

Na pewno przy dziecku taki model jak nonContact albo jakiś inny bezdotykowy termometr dobrze się sprawdzi bo jednak dziecko nie wytrzyma kilku minut ze szklanym termometrem, by dobrze wykonać pomiar, a tutaj wszystko będzie łatwo, bez większych problemów.

Na pewno przy dziecku taki model jak nonContact albo jakiś inny bezdotykowy termometr dobrze się sprawdzi bo jednak dziecko nie wytrzyma kilku minut ze szklanym termometrem, by dobrze wykonać pomiar, a tutaj wszystko będzie łatwo, bez większych problemów.

Ewentualnie Diagnostic NC 300 tez byłby fajny. Działa na podczerwień, pomiar jest dokładny, a cena całkiem niezła 😉