Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam trzech corek

Mala lazienka. Jest sens wstawiac bidet? Zmiesci sie ale ciasnota bedzie straszn

Polecane posty

Gość mam trzech corek

Jak w tytule. Co byscie zrobily na moim miejscu? Rodzina 5-osobowa. Ja, maz i 3 corki.

Gość gość
Nigdy nie miałam bidetu i zyje. Jak sie w czymś takim można umyć? Leje ci sie po prostu woda na dupsko od dołu ?

Gość gość
Żyć się bez tego da, ale moim zdaniem całkiem przydatna rzecz. Zwłaszcza jak się ma okres, albo małe dziecko. Dobre też, żeby sobie krocze po prostu odświeżyć w ciągu dnia. Miałam w jedynce wynajmowanym mieszkaniu. Jak się kiedyś dorobienie własnej łazienki to sobie taki zamontuje.

Gość gość
Do gościa powyżej ...nie wypróbowałas ,nie posiadasz ,a krytykujesz - bardzo typowe.Ja długo nie miałam bidetu ,kupiliśmy mieszkanie i poprostu był ,na początku rownież bardzo sceptycznie na niego patrzyłam a nawet miałam myśli aby usunąć i wstawić w te miejsce pralkę .Z czasem zaczęłam używać i nie oddałabym go za żadna cenę ...z wiekiem pewnie jeszcze bardziej będę go doceniać .Ja zawsze aby sie podmyc wchodziłam do wanny ( nie wyobrażam sobie podmywac sie przy zlewie ) a teraz to jest naprawdę prosta sprawa ,nie tylko dla kobiet ale i dla mężczyzn .Jeszcze tylko dodam ze w bidecie nie leje sie woda ( jak tu gość napisał ) z dołu :-) Ja osobiście gorąco polecam zwłaszcza podczas " naszych malokomfortowych " dni bardzo przydatny i wygodny .Aby coś skrytykować polecam najpierw wypróbować .

Gość gość
A po co niby? Pipka i tak smierdzi ryba juz pare minut po myciu, szkoda wody. Zresztą to obrzydliwe.

Gość aSunsin
Z doświadczenia wiem, że nawet jak masz miejsce i to wstawisz to potem stoi nieużywane, bo nie chce Ci się albo nie ma czasu na tego typu higienę. Bardzo pomocy może Ci się przydać w przypadku aranżacji małej łazienki jest ten artykuł - http://glazuragniezno.pl/salon-lazienek-poznan fajnie opisane na co zwrócić uwagę czym się kierować warto przeczytać.

Gość gość
bez sensu, też nigdy nie miałam bidetu i nie jest on potrzebny. Ale skoro chcesz, to zerknij sobie na http://edomio.pl/misy-wc,-bidety - może zainspiruje Cię któryś model/rozwiązanie.

Gość Marlena789
Niektórzy rezygnują z bidetu nawet w dużych łazienkach, nie jest niezbędny. Jeśli jednak chcesz, to udaj się do Elements, tam na pewno znajdą jakieś rozwiązanie.

Gość gość
Ja mam bardzo mała łazienkę i tam zmieścił sie prysznic, wc, mała umywalka + mała pralka ładowana od góry. Chyba było coś źle zrobione w budynku z wentylację bo jak sie myłam w łazience można było zjeść na zawał...tak było duszno. Zamówiłam wentylator do łazienki z www.a-tec.pl i to rozwiązało sprawę.