Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALWNA

Mieliście podobną sytuację?

Polecane posty

Gość MALWNA

ześć. Mam 20 lat. Mam dziecko - Kubę ma 3 latka. I mam problem. Ehh..mam faceta z którym jestem już ok 5lat. Na początku było super. Lecz gdy Kubuś się pojawił wszystko szlak trafił. Nie mogę sama nigdzie wyjść z nim też nigdzie nie wychodzę. Całymi dniami on pracuje a ja siedzę w domu. Nawet jak wychodzę na spacer spacer z dzieckiem to muszę mu bsiebspowiadac że wychodzę że gdzie wychodzę i o której wrócę. I tak jak wyszło że postanowiłam napisać do mojej pierwszej miłości z którą się znam od urodzenia tak naprawdę. Zawsze coś czułam do mojej miłości- Tomka .. Tylko od jakiś 2 lat spotykam się z Tomkiem dość często. Nawet Kuba na niego mówi "tato" a do prawdziwego(biologicznego) ojca mówi po imieniu. tomek proponował mi już nie raz aby z nim zamieszkała.i rozstała się z ojcem Kuby, bo on mnie nie szanuje, wie też że nie raz mnie odezyl. Że nie będzie utrudnial kontaktów Kuby z ojcem. Problem polega na tym że ja kocham Tomka i nie chce być z ojcem Kuby. tylko nie wiem jak z nim zerwać

Gość gość
Wczesne macierzyństwo, w wieku 17 lat. Współczuję. Jesteś jeszcze dziecinna, a już dwóch partnerów i do tego dziecko. Tragedia. Zmiana partnera niczego nie załatwi. Na początek rozstań się z jednym. Zajmij dzieckiem i przemyśl, czy rzeczywiście twoje życie MUSI polegać na byciu z kolejnym facetem, tak samo niedojrzałym jak ten pierwszy. Decyzja o związaniu się s kimś jest decyzją poważną bo wiąże się z odpowiedzialnością za swoje czyny. Czy jesteś w stanie stanąć na wysokości zadania? Życie to zweryfikuje 🖐️

Gość Malwna
Dlaczego twierdzisz że jestem dziecinna? Skoro to ja utrzymuje siebie i dziecko. on mi żadnych pieniędzy nie daje a do tego upokaza i obraża a czasami się zdarzy że uderzy .

Gość gość
nie mielismy

Gość gość
nam ojce dziecków dawają , nie biją i nie musimy nic same

Gość gość
Tak wlasnie koncza sie zwiazki gowniarzy ktorzy zmajstruja dziecko albo maja 18 lat I sie zareczaja choc nie zdazyli sie jeszcze dobrze poznac no ale ,,kolezanki juz tez zareczone to ja tez chce pochwalic sie pierscionkiem na fb". Uwazam ze przyszla matka powinna miec co najmniej 20 pare lat a nie Od 17 roku zycia bawic sie w macierzynstwo I slub z jakims nieodpowiedzialnym chlystkiem. Oboje jestescie za mlodzi by tworzyc rodzine, a skoro on tak zle Cie traktuje, poniza i bije to juz dawno powinnas odejsc Od niego bez wzgledu na to czy masz ,,plan b" w postaci innego faceta czy nie. Szanuj sie dziewczyno.