Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie będę miał życia seksualnego jestem 0

Polecane posty

Gość gość

173 70 kg Głupi Brzydkie ryj (nie mam pryszczy) ale i tak brzydki Niezdarny Nie dojżałą 23 lata Dziewczyny patrzą na mnie ze wstretem nigdy nawet z żadną nie rozmawialem (no chyba że chciała spisać pracę domową w szkole ) Nieśmiały Nie mam ani jednej koleżanki dużo dziewczyn nawet mówi mi że jestem wstrętny i ochydny i żebym szukał pasztety. Kiedy chodzę po ulicy widzę wielu gorszych odemnie z dziewczynami ale chyba sobie tylko tak wmawiam a prawda jest taka że to ja jestem najwstrętniejszy. Już w szkole zauawżyłem że dla dziewczyn nie ma znaczenia co się mówi tylko kto. Wiec pewnie do śmierci zistane prawiczkiem. Nie wiem może pójdę do prostytutki ale boję się że będzie się brzydzìć i mnie nie przyjmie :(

Gość gość
z taką samooceną to masz do wyboru jedynie JEŻE, ale uważaj bo i one sprawiają rany :P

Gość gość
Masz na ryju wypisane że jesteś przegrywem :P Dlatego nie masz kobiety. Wygląd się nie liczy tylko kasa :D

Gość gość
A jaki związek chcesz stworzyć mając takie poglądy na własny temat? Przecież to parodia: pragnąć czegoś niemożliwego, a siebie samego traktować jak zło konieczne. Gdyby nawet, noga ci się podwinęła :D i znalazł być kobietę, to zdołował byś ją poniżej 3 metrów w ziemię, zanim ta doznała by z tobą "życie seksualne" , nie pisząc już o żadnych innych rozkoszach tego świata :D 🖐️