Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMOMO

Problem z facetem rozstania i powroty. Co jest źle?

Polecane posty

Gość MMOMO

Witam. Pierwszy raz piszę w takich sprawach. Nie wiem co mam robić. Więc tak: Spotykam się że swoim facetem jakieś 5 lat z przerwami zrywalismy wiele razy mieliśmy przerwy miesięczne półroczne ostatnio rok. Gdzie już myślałam że to będzie koniec. Już zdazylam sie otrząsnąć a tu pojawił się u mnie w pracy. Później smsy. Spotykaliśmy się kilka razy i znów razem. Ostatnio znów się nie układa.. kłótnia o to że odwoluje spotkania dla kumpli. Dobra pogodzilismy się bez wyjaśnień bo się nie da. Teraz były jego urodziny. Prosiłam żeby nie pił no ale ok jego urodziny to dałam spokój. I na drugi dzień zrobiłam mu prezent w postaci samej siebie (bielizna, pończochy te sprawy) a on nie miał na mnie ochoty. Wg! Pierwszy raz się tak dla niego ubralam a tu tak o. Mówił że mu się podoba ale nie było tego widać. Zaczynam myśleć że mnie nie kocha jest starszy i przed 40. Nie proponuje ani małżeństwa ani dzieci ani nic. Kocham go jesteśmy razem. Ale czy on mnie kocha? Wcześniej byliśmy że sobą to moje urodziny, walentynki to były zwyczajne dni zapomniane przez niego. Teraz pamięta o takich rzeczach jak narazie. Co mam myśleć?

Gość gość
Gdyby Cie kochal to kumple nie byliby dla niego wazniejsi- a tak jest skoro odwoluje wasze spotkania dla kumpli. Chyba jest Toba znudzony skoro ta bielizna nie podzialala...pewnie wraca do Ciebie z wygody, zeby miec regularny seks. Mieszkaliscie razem? W ogole skoro tyle razy zrywaliscie to czemu do niego wracasz? Jakie byly powody rozstan? Podejrzewam, ze nie blache a Ty dalej lecisz do niego jak cma do ognia jak tylko pojawi sie znowu na horyzoncie...

Gość gość
A facet kolo 40 powonien juz myslec powaznie, niestety on Cie powaznie nie traktuje bo inaczej by myslal przynajmniej o slubie z Toba (niekoniecznie dzieciach). Moze to taki Piotrus pan, chce sie tylko bawic a w waszych przerwach, gdy nie byliscie razem pewnie zaliczal rozne panienki. Po co Ci ktos taki? W ogole ile masz lat?

Gość MMOMO
Nie dogadywalismy sie. I gdy atmosfera byla nie do wytrzymania, ktoros nie dawalo rady i koniec. Ja mówiłam coś a z nim to jak do ściany czasami. Za każdym razem wracamy i próbujemy żeby jakoś się dogadywac. Ja mam 29 lat on 36. Mówi że mnie kocha i że chciałby mieć dzieci ale nie teraz. To też facet po przejściach uczuciowych tak i zyciowych. Nie miał lekko..

Gość gość
Nie tłumacz go. 99%ludzi nie ma lekko.. Bawicie się w przyciąganie i odpychanie, jak nastolatki. On nie ma zamiaru zakladac zwiazku, nic z tych rzeczy. Tracisz czas z takim gościem, bo to luzak, niedojrzaly emocjonalnie. A Ty masz do niego słabość, więc jak on przyszedł do Ciebie do pracy, to zamiast go pogonic raz na zawsze, kupiłas jego kolejny bajer, i tak się to ciągnie, i tak wpędzasz się w lata. Bo z nim małżeństwa, rodziny, stabilizacji nie będzie.

Gość gość
Taki facet jak mówi, to...mówi. @2 sekundy potrzeba , by powiedzieć "kocham Cię". Gadac mozna duzo..

Gość MMOMO
Ale nie mamy problemów w łóżku. Często się kochamy. On chce częściej gdzieś razem jeździć bo wtedy lepiej się dogadujemy. Zresztą jestem bardzo uczuciowe kobietka niestety za dużo.. wszyscy mi mówią że za dużo się przejmuje..

Gość MMOMO
Nie tłumacze nakreslam tylko sytuację

Gość gość z Paryża
Odgrzewane kotlety

Gość MMOMO
Czyli co mam się z nim rozstać od tak?

Gość gość z Paryża
Polski język być trudny język :-D A siedź sobie z nim, skoro Ci tak dobrze.

Gość gość
Żałosne, wraca do Ciebie z braku laku

Gość gość
jak dzieci !

Gość gość
Nie. 1. Zacznij go traktowac tak jak on Cb. 2. Nie przymilaj sie, nie narzucaj, badz oschla (czasami) 3. Wychodz gdzies z kolezankami 4. Badz spokojna i opanowana podczas klotni, nie placz 5. Nie daj po sobie poznac, ze az tak bardzo ci zalezy. 6. Podpytaj o oswiadczyny i slub, podaj jakis konkretny przedzail czasowy. Powodzenia moze troche pomoze