Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wróżka Estensi jeszcze wróży??

Polecane posty

Gość gość

Miałam do niej kiedyś telefon ale posiałam :o Była tu na kafeterii niedawno ale nie mogę odkopać tego tematu gdzie się pojawiła. Może ktoś ma kontakt albo cokolwiek, gdzie mogę ją znaleźć???

Gość gość
a rytuały robi?

Gość gość
Pisalam z nia kiedys na gg, dobrze wrozy

Gość gość
Rytuałów chyba nie robi, kiedyś na jej stronie był cennik i rytuałów nie było w nim.

Gość gość
Autorko, ja pisałam do niej na ten email z tematu który gość tutaj zarzucił (na estensi@o2.pl) z pół roku temu. Płaciłam 50zł/nieograniczoną liczbę pytań i byłam bardzo zadowolona. Więc chyba nadal wróży

Gość gość
Ok, oficjalnie dziękuję dziewczyny, złapałam ją w końcu na tego e-maila :) Wielkie dzięki, życie mi uratowałyscie! :D 🌼

Gość gość
cZY KTOŚ WIE CZY ona nadal WRozy? szukam dobrej wróżki, już na kilka się nadziałam :(

Gość gość
Wróży. Pytanie tylko czy ktoś może potwierdzić sprawdzalność? :)

Gość gość
sprawdzalnosc ma bardzo dużą :)

Gość gość
Ja potwierdzam, mi sie tez sprawdzilo

Gość gość
Ja w przeciągu dwóch tygodni zadałam dwa pytania, bardzo podobne i odpowiedz jest pozytywna, z takim samym efektem końcowym, ale szczegóły sie zmieniły. Tzn. coś miało się wydarzyć w takim i takim czasie, i tak się stało, ale zakończy się chyba inaczej. Wcześniej ponad miesiąc temu jak pytałam to ten czas się pokrywał. A w drugiej wróżbie ten czas spełnienia jest już oddalony o kolejne półtora miesiąca. Więc nie wiem co myśleć... dlaczego tak? :P Ogólnie mam nadzieję, że się sprawdzi :) Martwi mnie tylko, że nagle czas się zmienił i nie wiem dlaczego... żeby znowu się nie zmieniał.

Gość gość
nadal wróży, pisałam do niej w ubiegły czwartek i dzisiaj się odezwała :) jak sie w google wpisze "estensi tarot" to od razu wyskakuje jej strona, cennik i kontakt.