Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buu 123

Rodzina nie akceptuje mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Buu 123

Cześć. Potrzebuję wsparcia i może jakiejś rady. Od pół roku jestem z chłopakiem, moi rodzice nie akceptują tego związku. Krytykują Go bo jest biedny i niski (165, a ja 162). Powtarzają że powinnam się wstydzić gdziekolwiek się z nim pokazywać. Każą mi go unikać. Problem jest też z odległości jaka nas dzieli bo jest to około 350 km. Nie wiem co mam robić, nie wytrzymuje nerwowo. Dodam tylko że mam córeczkę z poprzedniego związku, a On ją w pełni akceptuje, wspiera mnie i pomaga jak tylko może.

Gość gość
yhy, p*****l rodzinę, jesteś dorosła i się wyproawdz do niego

Gość gość
Nie sluchaj rodzicow, to Twoje zycie. Jesli Ci z nim dobrze to badz z nim. Bo biedny I niski...moze maja na mysli nie tyle biedny co niezbyt bogaty? Czy Twoj facet pracuje gdzies w ogole? Powiedz rodzicom ze doceniasz chlopaka jak sie stara I nie masz zamiaru go zostawiac, zadaj im pytanie- czy gdybys znalazla jakiegos wysokiego I bogatego faceta ale niepomocnego, ktory by sie nie troszczyl o Ciebie I corke, to byliby zadowoleni? Czy DLA nich najwazniejsze jest to zeby byl bogaty? Powiedz rodzicom, ze moglas o wiele gorzej trafic, zreszta mysle ze to porzadny chlopak a jesli chodzi o kase to zawsze mozna sie dorobic nawet zaczynajac Od zera. Twoji rodzice to materialisci.

Gość Buu 123
Miał kłopoty finansowe i musiał wyjechać do Anglii, w tym czasie się poznaliśmy. Teraz wrócił i zaczął pracę, ale wiadomo ze od razu nie będą to duże pieniądze. Chcę znaleźć mieszkanie bliżej mnie, ale na to potrzebny jest czas by odłożyć pieniądze. To naprawdę dobry człowiek, a moi rodzice widzą tylko to co na zewnątrz.