Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aifoz

brak jajowodu a owulacja

Polecane posty

Gość Aifoz

Witam mam pytanie. Oczywiście pewnie znajdzie się ktoś kto mnie wyzwie od niedouczonych imbecyli ale cóż. Nie mam lewego jajowodu. W 12 dc byłam u ginekologa na usg. Podpytałam i powiedział ze na obu jajnikach mam pęcherzyki. Na lewym niestety większy. Stąd moje pytanie jeśli lewy spadnie w nic a na testach owu prawdopodobnie to on pokazał wzrost hormonu, to robić dalej test czekając na wzrost z prawego? Czy jeśli były mniej więcej podobne to tego wzrostu nie będzie widać. Testy owu dziwnie mi wyszły. Od 13 dc do 15dc miałam kreskę równa testowej później jakby mniej ciemną w 16 dc a w 17 znów zaczynała się robić ciemna jak testowa... Próbuję znaleźć metodę żeby jednak zajść w ciążę z 1 jajowodem:( Mój lekarz nie jest zbyt wylewny i uważa ze trzeba czekać.... Może Wy macie jakieś info... tak po ludzku wspomożecie radą...

Gość gość
Tu nie ma złotej rady, po prostu probuj i tyle...U mnie ciąża z jednym jajowodem najpierw po 3 miesiącach prób, a druga po 2 latach niezabezpieczone się.

Gość gość
Testami owulacyjnymi się nie sugeruj, tylko współżyjcie regularnie...

Gość Aifoz
dzięki właśnie chciałam że tak powiem ominąć regularność jako tako bo nam zwyczajnie nie idzie. Mąż pracuje na noce i jak próbuje mnie obudzić to jestem łagodnie mówiąc arogancka:) Gościu to szybko po 3 miesiącach ja że tak powiem na spontanie 5 cykl zaczynam iii nic....