Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćN

Dlaczego ktoś nagle urywa kontakt?

Polecane posty

Gość gość
krzyś i 175 cm wzrostu, nadrabia niby gadaniem bo żadna nie zwraca na niego uwagi. Napalil się na pannę,ktora okazała się facetem a wieku lat 17-stu przeżył pierwszy zawód miłosny. Te dwa przypadki sprawiały ze nienawidzi kobiet. Taki jest nad krzys:(

Gość gość
Psychotrop kreska, chora na raka kinga, a od spodu puka pijany analfabeta bledny.

Gość Sami nie  teges
Hej Imp:) wybacz moim zamiarem nie było rozwalanie tego tematu. Komuś się coś pomyliło. Nie mam zamiaru kłócić się z tą osobą, a jedyne co mogę odpowiedzieć. Moja kolekcja k***sow jest równa 1. A po drugie z tym rakiem to jedynie się osmieszyles:):D to utwierdza mnie w przekonaniu, że strzelasz na oślep aby jedynie mnie uderzyć. Pytam po raz kolejny. Dlaczego? Jesteś w stanie mi racjonalnie odpowiedzieć? Wiem. Nie. Tchórze tak nie robią.

Gość gość
ty Agnieszko przez swoje kłamstwa, wiele nicków, zmyslone historię skłóciłas kurfo wszystkich. ktrego jeszcze nie ciagłaś? nawet mąz odkrył twoje kłamstwa i cię wypiertolił z domu :O i na nic twoje smaczne różowe dziurki wąska brzydka wargo :)

Gość gość
Cześć Sam. :) Z rozwalaniem tematu pojechałam po "całości chronologicznie?" :D Coś w tym stylu. A przecież to do Ciebie się przyczepili. Im więcej ku/ta/sów tym ciężej żyć na Ero. :( 4I

Gość gość
Psychotrop kreska, chora na raka kinga, a od spodu puka pijany analfabeta bledny. Plus rozwiedziona Agusia z Sopotu z adwokatem Cynikiem i dziadygą na motorze z córcią :O:O:O:O

Gość Sami nie  teges
Tak Imp jest nas mało, a tak nas pamiętają. Czy to nie jest dziwne? Do tego całe życie jest przez tę osobę opisane. To jest taki jakby psychowan. Kurczę idę wyjesc orzeszki ze snicersa:)

Gość gość
Psychotrop kreska, chora na raka kinga, a od spodu puka pijany analfabeta bledny. x I gruba Dorota Chwila

Gość gość
Tylko dwie osoby z tego forum wiedzą Wszystko. Pierwsza to Gość. 😴 4I

Gość gość
Kinga temat cie nie dotyczy czy wszędzie musisz wsadzić z wachlarzem Inessą swoją smierdząca kuciapichę? Może Cynik nauczy cię orgazmu idiotko :O:O

Gość gość
dlaczego każdy temat muszą rozpiertolić jedne i te same pyski? rzyggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Gość Sami nie  teges
Psychofan.:( mój błąd. Wracam do obowiązków. A mogłoby to być mile popołudnie- szkoda.

Gość Sami nie     teges
Psychotrop kreska przykurcz i gej. Lecz czy musimy i o psycholu rozmawiać ?

Gość gość
rzyg

Gość Sami nie  teges
Gościom życzę szczęścia w miłości. Może wtedy się odpiernicza?;) Pozdro Imperium🖐️:)

Gość gość
:D Sam. Czytając rewelacje zawsze chociaż wiem, że to najprawdziwsza prawda. ;) :D 4I

Gość Sami nie             teges
Siostra jak głęboko wszedł w ciebie Władca? Aż po same jajca?:D

Gość Sami nie      teges
19:05 Zażyj leki przykurczu kresko chory.

Gość Sami nie  teges
Sami nie teges II mnie zastąpi:D

Gość gość
Cynik pieprzył grubą Dorotę i Szamberium z pochłaniającą tzipą, po nim poprawiał Wilk i In 🖐️:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość gość
Ja piertole Psychiatryk :PD:D:D:D

Gość Sami nie  teges
Szkoda było się tutaj pojawiać Imp. Chcialam się pośmiać a wyszło jak zwykłe. Ja na dziś kończę. Cześć.☆

Gość Sami nie    teges
Nażarłam się fasoli i puszczam gazy łzawiącą Sama siebie już znieść nie mogę :P

Gość gość
Smacznei różowe dziurki Imperium . Jeden poyeb napisał brednię żeby się przypodobać a drugi ją powtarza bezrefleksyjnie jak prawdę objawioną, po to żeby dołączyć do składu wąskie i wargi i hejtować. Jak ja napiszę że Imperium ma w poprzek to też idioto powtórzysz? I będziemy czytać przez dwa kolejne lata że ma w poprzek.

Gość gość
Nie ma co się przejmować tymi ludźmi Sam. :) Rzeczywiście niektórzy mogliby tu robić za jakiś proroków czy cuś :D cóś ? :( jak to się pisze? :( Buziaki. 4I

Gość gość
A więc widzisz kiniu, że posiadanie ci.pki to zbyt mało aby klękały przed tobą narody. I co ty bidulko poczniesz jak z twojej ci.pki obramowanie zostanie skoro już nikt nie chce cie tu ****ać.

Gość gość
Imperium 😘 🖐️

Gość gość
Inessa Kobieta z Wachlarzem jaka Imperium?:-D w chöj nicköw i w chöj historii jak Koke Kreska I Naj Donek Atomek :-D

Gość gość
Ojej :( ciekawe kto miał więcej tych nicków i historii. Ja czy chłopcy. :P Gościu. 👄 Dobranoc. :) 4.

Gość gość
sytuacja ta zaczyna przypominac awantury na tle politycznym.. :( jakis stary uj albo pyzda niszczy dzial erotyczny :-\