Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bydło imigranckie ruszyło falą na Europę, dzicz rusza i do Polski

Polecane posty

Gość gość
Ja chcę tylko stwierdzić że w Chinach zwłaszcza na wybrzeżu i wzdłuż wielkich rzek występuje jeszcze większe zagęszczenie ludności i jakoś tam żyją. To apropos tej 'eksplozji demograficznej'. X Nawet w zorganizowanych i zdyscyplinowanych Chinach byłby problem jakby kilkadziesiat milionów osób chciałoby się np dostać w jedno miejsce. Gdyby nie polityka jednego dziecka Chiny już by upadły. A co dopiero Afryka.Tego nie ma co nawet porównywać.

Gość gość
W Indiach nie ma "polityki jednego dziecka" i jakoś nie upadają.

Gość gość
Rescator555, to to wypierdek muzułmański, co nie odnalazł się w polskiej rzeczywistości, a odnajduje się w koranie i temu podobnych bzdetach. Dlatego ten kraj jest biedny, wykorzystywany od wieków, bo Polak, to nie brzmi dumnie. Polska dla Polaków, dziwadła WON!

Gość gość
19:24 Sęk w tym,że nawet jeśli dany kraj potrzebuje pilnie pracowników to nie musi ich przecież osiedlać na stałe tylko zatrudnic na kontrakty na określony czas,wyplacić pieniądze,podziękować serdecznie i po zakończeniu kontraktu odesłać do domu.No i jeśli się nie chce mieć dużych problemów społecznych to nie ściągać duzych mas Afrykańczyków i azjatów wyznajacych islam.

Gość gość
19:33 Jestem Polakiem i jestem z tego dumny. Żaden pseudo Polak s*****cy we własne gniazdo, nie będzie mnie pouczał. Moi dziadkowie i ojcowie walczyli o ten kraj, ja też będę walczył i żaden wypierdek nie jest w stanie mnie obrazić i przekonać, że jestem psem do odstrzału. Sram na ciebie, a psie głosy nie ida pod niebiosy.

Gość gość
To nie jest mit, to sa powszechnie znane fakty. Ale dla prawikow, jesli fakty przecza temu w co wierza, to tym gorzej dla faktow. X Czyli twierdzisz,że Niemcy ściągają do siebie rzesze niewykształcony analfabetów z Afryki i Bliskiego Wschodu do pracy by następnie dawać im pieniądze za nic i zabraniac pracować.ĎO PRACY?Zmuszą ich czy siłą zrobia z nich wykwalifikowanych specjalistów i inżnierów?I jeśli chcą na nich zarobić to dlaczego dokladają do interesu zamiast ściągnąć już gotowych i chętnych do pracy ludzi?

Gość gość
reskator555, nadajesz się na żywą bombę, wysadź się na jakimś stadionie o 3 rano , dostaniesz 100 tysięcy dziewic w raju, promocja ważna jeszcze 14 dni, a świat odetchnie od smrodu skunksa

Gość gość
Dobra, powiem wam To jest celowa polityka wiadomych kręgów rządzących nieformalnie światem aby za jednym zamachem uzyskać następujące efekty: - zniszczyć w Europie państwa narodowe i otrzymać beznadodową rasę ogólnoeuropejską (taki nawóz historii bez swojej tożsamości, historii i kultury) - zniszczyć cywilizację łacińską rozwalacjąc jej fundamenty: grecki stosunek do prawdy, rzymskie zasady prawa i moralność chrześcijańską - stworzyć fundamenty pod ogólnoświatowy rząd, ogólnoświatowy pieniądz (elektroniczny), ogólnoświatową religię i ogólnoświatową kontrolę nad każdym człowiekiem Także na nic wasze dumania. Ten chaos został wywołany celowo i ktoś dobrze pilnuje żeby nie wygasł tylko się ciągle rozwijał na coraz to nowsze przestrzenie.

Gość gość
Nie wierzę takim śmieciom jak jakiś reskator i temu podobne. Ktos zaplanował, ale nie uda się, bo jesteśmy u siebie, a obesrańcy nie

Gość gość
19:44 Jestem po prostu ojcem, Polakiem, Europejczykiem, a nie śmieciem jak ty. Nie jestem nawet praktykującym katolikiem. A ty kim jesteś???

Gość gość
Gosciu, ty mnie nie musisz przekonywac, o absurdalnosci tego "zamowienia" ze strony niemieckich przemyslowcow. Ja jako lewak, jestem za ograniczeniem nawet "rodzimej" ludnosci, bo to lezy w interesie klasy robotniczej, a co dopiero sciaganie taniej siley roboczej. Ale faktem jest, ze takie zadanie sprowadzenia 300tys ludzi do pracy zostalo zgloszone. I to na pewno nie przez lewakow. A problemy spoleczne beda mieli szarzy ludzie, nie bogacze, wiec tych bogatych srednio to martwi. X Ależ jestem pewny że każdego roku do pracy w Niemczech przybywa tysiące ludzi z różnych krajów.Jednak jeśli chodzi o tzw. "uchodźców" to nie zostali i nie zostają oni sciagani do pracy,juz pisałem dlaczego.I władze niemieckie na pewno o tym wiedzą.Nawet jeśli są to władze kierujące się ideologią,a nie tylko zdrowym rozsadkiem.To muszą miec w tym określony cel.Możemy sobie dywagować jaki.Ale nie wierzmy w przypadki czy w humanitarne bla bla bla.To za wysoki szczebel na takie rzeczy.I cel nie musi być dla nas przyjemny.A przejmowac się tym powinien każdy placący podatki,także bogacz,bo będzie musiał pracować na pasożytów.A gdy pasożytów /emerytów/rencistów (już nieważne jakich) będzie za dużo moze być nieciekawie.

Gość gość
19:56 obchodzi mnie kim jesteś, bo jesteś potencjalnym zagrożeniem dla Polski i Polaków, jak każda zaraza. Tylu ludzi wyjechało, czas na ciebie, mam cię na oku, uważaj!

Gość gość
Nikt tych ludzi do EU nie ściąga ? Chyba nie do końca. Ktoś tam ich zaopatruje i ekwipuje na drogę, a także poprzez swoje fundacje i organizacje pozarządowe wskazuje im szlaki wędrówki oraz zaopatruje w mapy i instrukcje jak się zachowywac po dotarciu do EU (co mówić, na co się powoływać, jak wyrabiać nowe dokumenty (w miejsce starych zgubionych/wyrzuconych). Mowa oczywiscie o ogólnoświatowym grandziarzu G Sorosu.

Gość gość
Ogolnie mówiąć żydomasoneria i żydokomuna przyczyną całego zła na świecie. To by sie nawet zgadzało. Zawsze wiedziałem, że dopóki sie nie powiesi ostatniego masona i ostatniego komunisty, nie będzie dobrze na świecie.

Gość gość
Rescator, wkurzasz mnie, udajesz intelektualistę, a jestes gnojem, chcesz "dyskutować' i popisywać się, ale nie tutaj, nikogo nie przekonasz, bo jestes zq głupi, to pseudomądrości, prawie mądre

Gość gość
Nie, to prawiki twierdza, ze ci ludzie to analfabeci i malpy spadle z drzewa. Jakby na przyklad Syria czy Tunezja nie byla pare lat temu normalnie funkcjonujacym krajem, gdzie istnialy fabryki, sklepy, szkoly i szpitale, obslugiwane przez mieszkancow tych krajow. A na przyklad emgranci z Czadu, nie pracowali przedtem w Libii, chocby w tamtejszym przemysle naftowym. Co do wewnetrznych przepychanek miedzy zwiazkami zawodowymi i przemyslowcami, co byc moze skutkuje zakazem pracy, nie bede dyskutowl, bo brak mi o tym wiedzy. Podobnie jak o powodach, dla ktorych wola Syryjczykow niz Polakow. Twierdze natomiast, ze nikt specjalnie tych ludzi nie sciaga, a wprost przeciwnie, probuje sie powstrzymac ich przybywanie. Tyle, ze cywilzowanymi metodami, a nie metodami polskich prawikow. X To nie zdanie "prawików" tylko niemieckich ekonomistów i oficjalnych statystyk.Do znalezienia w internecie.I proszę sobie poszukać.Nie twierdzę,że każdy z tych ludzi jest "smieciem ludzkim",po prostu liczą się procenty i liczby. Z Polski już wyssali to co mieli wyssać.My nie mamy nieskończonych rezerw demograficznych. Jakby nie patrzeć to nawet będąc humanitarnym nie trzeba fundować nikomu sutych zasiłków. Rząd niemiecki oczywiście nie chcę ich w nieograniczonej ilości dlatego zablokowali szlak bałkanski chociażby.Ale sami stwierdzili że chcą pół miliona tzw. uchodźców rocznie .No i chcą ich integrować czyli chcą by zostali na stałe.I jestem przekonany,że gdyby na samej górze zmienily się plany to z dnia na dzień skończyłby się humanitaryzm i migranci skonczyliby jak polscy bezdomni w Niemczech.

Gość gość
A czy zauważyliście że wszystkie te kraje ogarnięte krwawym chaosem mają jedną wspólną cechę - są (a raczej były, kiedy normalnie funkcjonowały) zagrożeniem militarnym dla Izraela. Jest na bliskim wchodzie jedno niedemokratyczne państwo którym rządzi krwawy tyran a w nim wcale nie było żadnych arabskich wiosen w obronie wolnosci i demokracji. Panstwo to jako jedyne spośród państw Bliskiego Wschodu podpisało układ pokojowy z Izraelem. Chodzi o Jordanię.

Gość gość
Uwielbiać wkurzać, to widać, ale mam gdzieś ludobójcze religie i tępych polaczków jak ty. Mylisz się co do mnie, ja co do ciebie nie myle się. jesteś tępa, to widać.

Gość gość
@Rescator555 dziś Nie trafiłeś bo ja akurat jestem gorliwym agentem Watykanu.

Gość gość
Nie trzeba być prawikiem i lewakiem, żeby miec trochę rozsądku i trochę odwagi aby bronić się przed zalewem muzułmańskie pseudo religii. Nie chcę miec sąsiada, ktory nie uważa kobiet za ludzi, a mnie za niewiernego psa do uboju. Muzułmanie do krajów muzułmańskich, niech nauczą się tolerancji, to pogadamy

Gość gość
Oczywiscie tym celem jest pozbycie sie fundamentalistow katolickich i zastapienie ich fundamentalistami muzulmanskimi oczko.gif . No chyba, ze masz inna hipoteze? X Celem są praktyczne skutki określonej polityki.Każdy niech sobie wyciągnie wlasne wnioski. Np. Jeśli np niemieckie czy brytyjskie wladze propagują politykę "multi kulti" wśród mieszkańców i jednocześnie ściągają co roku setki tysięcy ludzi z całego świata to chyba celem nie jest jednolite społeczeństwo w tych krajach.

Gość gość
rescator, psie głosy nie ida pod niebiosy, nikogo nie wkurzasz, należy cię pacnąć jak komara, spadaj

Gość gość
reskator, pogadaj o orgźmie, bo na tym się znasz, burdele w europie czekaja na ciebie ,

Gość gość
Społeczeństwo nie musi byc jednolite, pod warunkiem, że nikt nie będzie podważał naszych wartości, kultury. MY nie wysadzamy, nie mordujemy, nie oblewamy kwasem, nie obcinamy głów, jasne? kto tego nie rozumie, do Syrii, póki trwa wojna.

Gość gość
A ty Res uwazasz ze najazd kultury muzulmanskiej w milionach jest dobry dla Europy? Neutralny? Zly?

Gość gość
Dobra, koniec pieprzenia do d***e Maryni. Idę spać bo jutro do roboty na 6.00

Gość gość
Ktoś bez mózgu, honoru i wiary usiłuje tutaj rządzić. Spadaj człowieku, jak juz ktoś napisał, chodzi o jakieś resco, czy jakoś tam

Gość gość
Mylisz się śmieciu, nikogo nie zamierzamy mordować i nie boimy się takich jak ty. Chcemy żyć w spokoju i bez nienawiści, nie chcemy aby narzucano nam , że jesteśmy do niczego, mięso na ubój, spadaj

Gość gość
Od wysadzania sa twoi bracia muzułmanie, a my ich nie chcemy u siebie resco, czy jakos tam