Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasno

Powróżę na uczucia

Polecane posty

Gość jasno

Witam serdecznie. Jestem Tarocistką zajmuję się głównie analiza relacji partnerskiej. Zajmuję się tym już od 13 roku życia, sprawdzam co łączy partnerów, co ich dzieli, jaki jest aktualny stan w ich relacji,rada, co do siebie czują, ich oczekiwania, jak widzą przyszłość relacji, co ich czeka, co robić , czego nie robić, co o sobie myślą. W zamian za weryfikację na forum powróżę dwóm pierwszym osobom, ktore napiszą do mnie na email tam tylko odpowiadam krolowamieczy@vp.pl strona na ktorej można się dowiedzieć więcej o mnie i o mojej pracy http://swiattarota.prv.pl/

Gość gość
Za darmo?

Gość gość
Zglosiłem się na maila i dostałem bardzo profesjonalną i trafną wróżbe. Wróżka zna się na rzeczy, polecam.

Gość gość
Ona sama sobie te opinie wystawia:O

Gość gość
Otrzymałam bardzo wyczerpującą wróżbę, rozjaśniła mi myślenie w ważnej dla mnie sprawie i podniosła na duchu. Bardzo duże pokrycie z obecną sytuacją i przeszłością, a szczególnie z moimi odczuciami. Przyznam, że poczułam się spokojniejsza i pełna nadziei na przyszłość.

Gość karty
Dziękuję bardzo za weryfikację :)

Gość gość
gość dziś , akurat z tym się nie zgodzę. Załapałam się na darmową wróżbę w ramach tego wątku i mój komentarz jest zgodny z odczuciami. sprawdź sobie IP zamiast rzucać oskarżenia

Gość gość
Dokładnie ja tak samo. Prosiła o weryfikacje więc to zrobilem :)