Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dość mam takiego życia!

Polecane posty

Gość gość

życia w samotności. Ok-można rozwijać swoje pasje, spełniać marzenia, uczyć się, zwiedzać itd. Ale ileż można? Wszystko to już zasmakowałam ale nie wiem czym jest miłość. Mam 23 lata. Na koncie 1 związek przez kilka miesięcy z facetem, który mnie cholernie zranił. To było ponad 5 lat temu! Od tej pory sama. I nie wiem już co mam robić... wychodzę bardzo często to na tańce, to do klubu, kina, teatru. Miałam konto na 3 portalach randkowych przez rok i.. nic! Klapa, nawet najmniejszego zainteresowania! Jedyne co to dostawałam dość jednoznaczne propozycje. Nie jestem brzydka do słodkich idiotek tez nie należę. To co ze mną nie tak?

Gość Tajemniczy_chłopak
Masz na imię.. Weronika? :)

Gość gość
Nie, Gucio.

Gość gość
nie, ale nie ma to znaczenia jak mam na imie- tak mi sie wydaje :)

Gość Tajemniczy_chłopak
Znałem jedną Weronikę z portalu, podobną sytuację miała :)

Gość gość
Taaaa, taaa. Pomyślmy chłodnym okiem. Jesteś młoda, wychodzisz, jesteś towarzyska, masz konta na portalach i nic. Odpowiedz jest banalnie prosta jesteś przeciętnej urody lub zwyczajnie brzydka. Innej odpowiedzi nie ma. Wiem ciężko kobiecie usłyszeć takie słowa i pogodzić się z nimi ale innego wytłumaczenia nie ma, niestety. Kto ci powiedział że jesteś ładna koleżanki, ciotki. Dziewczyna wtedy uchodzi za ładną jeśli tak o niej tak mówią i myślą faceci ( inne osoby się nie liczą - nie chcą ranić twoich uczuć po prostu). Wiem to przykre dla ciebie co piszę ale taka jest trudna prawda. Być może zawsze będziesz samotna.

Gość gość
nie lubię pisać w ten sposób o sobie ale to że jestem ładna słyszę wyłącznie od facetów. W moim wieku, młodszych, starszych. Niestety ale tylko to słyszę. Na portalach dostawałam sporo wiadomości jednoznacznej treści (pisałam już o tym). Widzę się też w lustrze i potrafię ocenić. Na pewno nie jestem miss universe ale do brzydkich nie należę z całą pewnością.

Gość gość
Samo bywanie wystarcza, trzeba jeszcze umieć zagadywać do ludzi, bo dzisiejszych czasach odwagę mają tylko ci którzy nie mają nic do stracenia, stąd propozycje seksu... zgodzisz się to super, nie zgodzisz to zaproponują to innej.

Gość gość
Przejmij incjatywe i Ty zagaduj facetow. W zyciu nie jest latwo. Badz otwarta i żadna wrażeń.