Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co trzecia młoda polka wrabia chłopaka w dziecko

Polecane posty

Gość gość

każe mu bez gumy, stosować stosunki przerywane albo klamie ze bierze tabletki lub celowo pomija branie niektorych a potem ojeju jestem tym 1% z wpadką

Gość gość
haha prawda :D i najczęściej robią to te maszakrony które wiedzą że nikt inny ich już nie zechce

Gość gość
A co 5 dziecko ma innego tatusia niż ten co wychowuje....

Gość gość
Te co wrabiają w cudze są jeszcze gorsze, myślą tylko o sobie, mają w dopie że okradają faceta, ale i to że dziecko też się kiedyś dowie, wychowują swoją kopię pustaka :-P ...i udzielają w *****ch feministycznych, chcą mieć większe prawa i gwarancje bezkarności

Gość gość
każe mu bez gumy, stosować stosunki przerywane xxx a on bidulek nie ma swojego rozumu? jak widzi rozłożone nogi to mu się wyłącza ta jedyna szara komórka jaką posiada?

Gość gość
Biedak "kaze mu" a on musi ,jeszcze ma po tym czelność wystosowac wniosek o alimenty,a on biedny musi placic :D babom sie w d****h poprzewracalo jak one moga

Gość gość
wrabia go ponieważ chce od niego kasę na dziecko taka prawda albo chcę go zatrzymać przy sobie

Gość gość
a chłopaki to na biologię w podstawówce nie chodzili??? nie wiedzą że dzieci bocian nie przynosi???

Gość gość
1.38 Bzdury gadasz!Ja od mojego nic nie chciałam jak mnie z dzieckiem zostawił i poleciał za następną ,a dzieci mam obije z nim i planowane.s

Gość gość
biedni polscy mężczyźni! tacy głupi, nierozumni, niczego nieświadomi, porywani i gw/ałceni przez kobiety, zmuszani do wytrysków, okradani, wykorzystywani, okłamywani - powinni nie wychodzić z domów albo wychodzić tylko w towarzystwie ochroniarzy!

Gość gość
gość dziś wrabia go ponieważ chce od niego kasę na dziecko xxx no! a potem bezczelna żyje sobie luksusowo z tych 300 zł alimentów - do fryzjera co drugi dzień, ciuchy drogie kupuje, kochankowi prezenty i jeszcze swoją matkę z tych alimentów utrzymuje! a niektóre to nawet na wycieczki zagraniczne jeżdżą i samochody kupują z tej kasy! ale to już tylko te co 350zł dostają!

Gość gość
baby to tępe stworzenia

Gość gość
"Każe mu" nie stosować antykoncepcji :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
głupota autorki powala

Gość gość
Wypowiem się jako facet. Autorze sam jesteś głupim pustakiem. Kurwa taki problem wydać te 12 złoty na 3 prezerwatywy. Ja p*****le kto jest na tyle głupi żeby w 100% ufać Kobiecie. Chyba ostatni frajer na ziemi...

Gość gość
Gdyby istniały obowiązkowe testy genetyczne po każdym porodzie, problem by się rozwiązał.

Gość gość
Przestalyby wtedy wrabiac swoich facetow w dzieci?

Gość gość
To po co bzykacie te maszkarony ? Tacy desperaci jesteście, że jak zagrozi, że tylko bez gumy, to się poddajecie bezwolnie ? Wylewacie swoje nasienie byle gdzie to zbieracie potem tego owoce ....

Gość gość
Face ci tez wrabiaja . Moze nie na taka skale , ale zdarzaja sie takie przypadki .

Gość anonimo
Ja zawsze występuje pod pseudonimem, jak szmata zaciąży to zmieniam miasto i hooj, niech się dynda, a wale bez gumy bo lubie się spuszczać w szparce

Gość gość
młode jak młode, najgorsze sa te stare na ostatnim gwizdku, rozkladaja nogi przed kimkolwiek byle dzieciaka zrobil a potem ograbiaja z kasy pincet plus rodzinne i luz blues- robic nie trzeba a jeszcze u matki na garnuszku siedzi taka

Gość gość
Przeciez 500+ jest jak masz 2 dzieci kretynko :D

Gość gość
Dlatego seks jest dla dorosłych. :)

Gość gość
rozkladaja nogi przed kimkolwiek byle dzieciaka zrobil a potem ograbiaja z kasy pincet plus rodzinne i luz blues- xxx wg ciebie 500+ i rodzinne wypłaca kobiecie ojciec dziecka???

Gość gość
Sama jesteś kretynką, jak nie pracuje to na pierwsze też ma :-P No ale nie 500+ jest problemem a wrabianie uczciwych facetów, oni myslą teraz że wszystkie takie jesteśmy niedorozwinięte :-(

Gość gość
Dobrze że mu nie kazała sobie obciąć fiutka bo też by to zrobił. W końcu kazała.