Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GodfatherPL

dzień kobiet w pracy

Polecane posty

Witam Potrzebuję rady. W środę jest dzień kobiet i o ile zawsze starałem się nie przechodzić obojętnie obok tego święta to wcześniej było łatwo. W szkole całą klasą coś kupowaliśmy dziewczynom, na studiach też robiliśmy zrzutę i kupowaliśmy po kwiatku. Ale teraz mam nieco trudniejsze zadanie. Od kilku dni mam nową pracę i nie wiem co zrobić. Pracuję z dwiema kobietami obie mają wyższe stanowiska odemnie, chciałbym im coś kupić ale nie wiem co. Nie chcę aby wyszło na to, że "nowy" się podlizuje albo co gorsza, że na coś liczę z ich strony (obie są mniej więcej w moim wieku). Myślałem o kupnie kwiatów ale nie wiem czy to nie za poważnie, może lepiej kupić jakieś ciasto? Jak myślicie co zrobić?

Gość gość
Kup po tulipanie. To mile

Gość gość
u mnie pewnie tandetne czekolakdki i przymusowy /niedzwadek/ z panami tego dnia nie chcialabym byc w pracy

Gość gość
jeżeli chcesz wypaśc przed koleżankami dobrze niech pracuja godzin6 zamiast 8 docenia bardziej niz kwaitek

Gość gość
Zapytaj facetów co tam pracują, co oni planują? A jakbys kupił po kwiatku to wystarczy i fajny gest. Według mnie lepszy kwiatek niż ciastka.

Gość gość
Po kwiatku będzie dobrze

Gość Ewkatffgb
Ja za kwiaty bede musiala wszystkim w dziale loda zrobic ale.to tylko 4 osoby