Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dobrze ze swoja tesciowa, przyjechala mi posprzatac bo mam male dziecko

Polecane posty

Gość gość

Pomagala mi zrobic wiosenne porzadki i caly czas pomagala, latala z mopem bo wie, ze ciezko jest ogarnac caly dom kiedy ma sie male dziecko a maz duzo pracuje na rodzine

Gość gość
Ja bym nie chciala zeby ktos u mnie sprzatal. Ani mama ani tesciowa.

Gość gość
A ja im chetnie odstapie mopa bo szczerze? kiedy dziecko spi te 2 godziny dziennie to wole zamiast zapitalac ze szczota, odpoczac by potem miec energie by sie z nim bawic, zamiast dogorywac po sprzataniu ...

Gość gość
Ty suko jak smiesz wykorzystywać babcie dziecka. To nie sprzataczka idiotko zdebilala

Gość gość
Akurat sprzatac nienawidzę wiec nie obraziłabym sie jakby mi jedna babcia albo druga dom ogarnęła na wiosnę:-) fajnie masz

Gość gość
Nikogo nie wykorzystuj****abo z rynsztoka. Sama zaproponowala i nie chciala slyszec slowa sprzeciwu. Uznala ze mi pomoze bo jej syn caly weekend byl w rozjazdach, a ona "wie jak to ciezko". Lepiej uwazaj na slowa, w internecie nikt nie jest anonimowy i chetnie ci to udowodnie, zapijaczona chamko

Gość gość
21:27 Wiesz, niby fajnie mam, ale powiem Ci szczerze ze dopiero jak urodzilam to sie zrobila fajna wobec mnie

Gość gość
Nie strasz nie strasz bo sie zesrasz. Nudzi ci sie ze prowo o tesciowej zakladasz ? Ile jeszcze zalozysz tych tematow nudziaro ???

Gość gość
W ubiegłym roku też zrobiłam u syna i synowej "wiosenne porządki" i synowej bardzo się to podobało. W tym roku nie czuję się już taka rześka, a i dziecko jest większe, więc zajmę się wnusią, by ona mogła na spokojnie zrobić to sama Tym bardziej, że wnuczka od niedawna chodzi (a właściwie to biega) i jeśli chce się upilnować, żeby sobie nie nabiła guza, to raczej nie ma mowy o jednoczesnym sprzątaniu.