Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diga100

Początki ciąży a krwawienie jak w okres?

Polecane posty

Gość Diga100

Czesc,wiele było tutaj tematów typu "okres w ciąży"Wiadomo ze "okresu"w ciąży nie ma i nigdy nie będzie ..pytanie moje brzmi następująco :Czy w pierwszych miesiącach któraś z was krwawila normalnie jak w okres ( 5/8 dni ,skrzepy) tyle ,że NIE MIAŁA przed tym objawów jak na okres ? (Bol piersi ,brzucha) ,prosze nie pisac ,ze to poronienie od razu bo wiele sie słyszy ze kobieta krwawila cala ciąże.Jednak chcialabym by sie wypowiedziały osoby które mialy wlasnie jak opisalam powyżej ,jesli tak któraś miala to jeszcze spytam czy mialyscie dziwne przelewanie w brzuchu /bulgoty np wieczorem.

Gość gość
lekarz stwierdził jakiś tydzień ciąży ?

Gość gość
Taaa, wmawiaj sobie....

Gość Rula89
Tu chodzi po prostu o taki przpadek nie napisala ze o nia ,jak zwykle sie wypowiadaja osoby ktore chca kogos tylko zgnebic "taa wmawiaj sobie" żałosne i burackie czy ona spytala "ej czy wmawiam sobie " . CO DO PYTANIA JA SLYSZALAM O TAKICH PRZYPADKACH ALE NIGDZIE NIE MA WLASNIWE ODP NA TWOJE PYTANIA TO DOŚĆ CIEKAWE ZJAWISKO !

Gość gość
Moja sąsiadka skapnęła sie ze jest w ciazy w 7 mc, jej córka tez coś ok 5-6 mc bo właśnie prezes cały czas miały "okres" :-) co prawda był on skąpy ale pojawiał sie regularnie. Dzieci urodziły sie zdrowe. Co do bulgotania i przelewania to ja to czułam ok 4 mc i to były pierwsze odczuwalne "ruchy" chłopaków.