Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moj facet jest normalny

Polecane posty

Gość gość

Bylam w aptece kupic magnez i dla córki witaminy.Moj maz wyskakuje z pytaniem do pani czy maja pojemnik na baterie.Kobieta spojrzala na niego jak na kosmite.A ja nie moglam wytrzymac ze smiechu.On nie jest jednak normalny

Gość gość
no wariat aleś wybrała! z czego tu się śmiać trzeba się tylko wstydzić ! za taki wybór na męża i jeszcze z takim dzieci se robić !

Gość gość
prowo

Gość gość
Rozwod niestety musi byc

Gość gość
Ale smieszek

Gość gość
jak gdzies razem idziemy to ma sie nie odzywac.Jak wchodze do sklepu to kaze mu czekac na zewnatrz

Gość gość
ten twój mąż to chyba się wzór nazywa

Gość gosoosa
Nie potrafi przejsc obok sasiadow i powiedziec tylko dziendobry tylko zagaduje.A gdzie pani była, co pani kupiła.A listonosz był.Wie cos gdzie sie dzieje.Kto z kim spi.O ktorej kochanek od sasiadki wychodzi. Pierdo... lca mozna dosc z nim.

Gość gość
Wymienil baterie w pilocie od telewizora.Postanowil pojsc do zabki i tak do pojemnika wrzucic.A ze nie bylo popstanowil szukac dalej.Wiec w niedziele ok 12 wyszedl z domu zostawil telefon a wrocil dopiero ok 18.A i tak wrocil z bateriami twierdzac ze nigdzie nie ma pojemnika.

Gość gość
Byl u kochanki

Gość gość
Mój rzuca dziwne komentarze według niego śmieszne np.w sklepie. Wszyscy patrzą się jak na wariata a on dziwi się dlaczego się nie śmieją. Ostatnio miał pretensje dlaczego wspólnie nie chodzimy na zakupy. Mam dosyć wstydu jaki mi przynosi.

Gość gość
Co za histota :D usmiac się można.

Gość gość
Rypal mnie tymi bateriami w o***t, bylo cudownie. Czy my jestesmy normalni wg was ? :)

Gość gość
To chyba dobrze że wrzuca baterie do pojemnika. Nie widzę w tym niczego dzwinego. Dba o przyrodę. Panie z apteki przynajmniej u mnie mają miny jak by mialy kółka w dup ie więc może to jedna z nich