Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kakalo

Sex z policjantem czy to coś poważnego?

Polecane posty

Gość Kakalo

Cześć kobietki, mam ogrmny problem i zgłaszam się z nim do Was- może któraś z Was mi pomoże? Będę wdzięczna. Poznałam policjanta przez znajomego, na wspólnym spotkaniu, coś między nami ruszyło i wyladowalismy w łóżku.. Podobam się jemu, on mi tez. Wiem, że jest wolny..ja mu dałam do zrozumienia, że nie wiąże się. Spotykamy się w weekendy u mnie, przyjeżdża do mnie w weekend i się kochamy. Zauważyłam, że jemu w łóżku się podobam. Ale najgorsze to, że mało smsujemy...tylko umawiamy się na sex. Ale kobietki!! co z tego...spodobał mi się bardzo, chciałabym go poznać bliżej..mam wrażenie, że traktuje mnie jakbym miała być jego dziewczyna, przynajmniej mam takie wrażenie.. Ale jak myslicie? jest jakaś szansa? Co robić.. Z żadnym w związku mi się aż tak dobrze nie kochało jak z nim... Co robić, nie chce się narzucać...

Gość Kakalo
+ i do tego mieszka ode mnie 40 km dalej..

Gość gość
To się nie narzucaj. Jesli umawia się z toba tylko w wiadomym celu to sama sobie odpowiedz na pytanie.

Gość gość
ostatnio mi przyznal ze ma chorobę weneryczną ale mi to w ogóle nie przeszkadza. No i ma wypas auto

Gość Kakalo
Mi później powiedział gdzie pracuje i trochę mi to się nie podobalo, nie ważne gdzie pracuje..po prostu coś zaczęłam do niego czuć... To jest problem, i nie wiem czy jest szansa na związek..

Gość gość
Ludzie to mają dylematy ..

Gość gość
Mysle że też może się zakochal w Tobie

Gość gość
Moze co z tego bedzie bo skoro by jemu nie zalezalo to by taki kawał drogi do Ciebie nie przyjeżdżał

Gość gość
Raczej nie, traktuje Cię jak dziwke