Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrałam życie

Polecane posty

Gość gość

Nie pracuje, nigdzie mnie nie chcą, nie mam własnych pieniędzy, nie mam pomysłu na życie, siedzę jak więzień w domu, rzadko kiedy z niego wychodzę, to trwa już dość długo. Przytyłam, mam chorobę, która powoduje właśnie szybkie przybieranie na wadze do tego hirsutyzm no i jeszcze mam depresje. Jestem nikim, nie powinnam się była w ogóle urodzić :( Jestem ciężarem dla innych. Czas ucieka, mam już 26 lat i nic Ludzie kończą studia, chodzą do pracy, maja jakiś cel, plany, kupują mieszkania, samochody, jeżdżą na wakacje, wychodzą sobie ze znajomymi do kina, restauracji, na zakupy, drinka... a ja co? P********y nieudacznik! Nie wiem jak i co mam zmienić, myślę, ze na wszystko jest już po prostu za późno, nie umiem myśleć pozytywnie, nic mnie nie cieszy. Ludzie się ze mnie śmieją i wcale się im już chyba nie dziwie

Gość gość
mam już 26 lat xxx Dopiero 26. Nie 96. A co ma byc?? Sukces to kupa wysilku, wez sie za siebie zamiast biadolic. Lecz depresje, lecz hirsutyzm, idz na studia... Samo sie nie zrobi. Powodzenia

Gość gość
pierwszy krok to przyznać się że ma się problem, potem małe kroki do przodu, dasz rade.