Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opinia

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym znać wasze zdanie, czy to miłość czy nie? 4 lata temu zaczęłam rozkręcać biznes, który w tym roku powinien wypalić. Niestety chłopak już dwa razy nazwał mnie nieudacznica, niestety nie miałam jak się utrzymać przez kilak mc i musiał mi pomóc. Czasu za dużo tez nie miałam. Co o tym myślicie? Teraz nawet nie wiem czy chce być jego zona w przyszłości.

Gość gość
on nic nie musial cala masa jest takich ludzi, ktorzy nic nie robia, tylko rozkrecaja biznes przez cale zycie :D darmozjady na cudzym garnuszku x buhaha cztery lata biznes rozkreca :D

Gość gość
4 lata to nie 64 lata ;) wiec jakie całe zycie?

Gość gość
poza tym utrzymywał mnie kilka mc a dochody z biznesu to min 20k netto, wiec nie wiem czy przezywał męczarnie i wyssałam z niego cała kasę ;) z chęcią mu się odwdzięczę jak będzie w potrzebie.

Zarob, oddaj mu co wydal na Ciebie i niech w********a

Gość gość
Piszę powazne, milosc to jest czy nie? czy On ma racje? pomagamy mezczyzna-zle, nie pomagamy-tez zle. To co mam robic?

Gość gość
Jak ryzykowac i mały kosztem to kiedy? no chyba teraz jak nie ma długow, kredytow i dzieci. Nic juz nie wiem. Nie chce z********ac całe zycie za 1600pln do emerytury.