Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
GlitterGlock

Million, million, million

Polecane posty

I z okna i z okna widzisz ty...

Smacznej kawusi i miłego dnia. Całuski dla Magdy, jeśli nas podczytuje 😘

• Thanks 1

Przez was straciłem wtedy miliony, na pewno można legalnie jakoś was zasądzić 

Edytowano przez VenusHorizon5

20 minut temu, Koralgor napisał:

I z okna i z okna widzisz ty...

Smacznej kawusi i miłego dnia. Całuski dla Magdy, jeśli nas podczytuje 😘

Skopiowałam odpowiedź, bo tam zablokowane. 🫧

Ja do niej na spokojnie, bo w sumie mi jej trochę może nawet żal jest. Uroiła sobie jakieś dziwne życie, nie wiem czy ten chlapcio to nie trol, bo taka tępota w zestawieniu z prostactwem się rzadko zdarza. Widziałaś, jak wspominał, że jego corka była paskudna jak była niemowlakiem i nazywał ją buldogiem? 

• Haha 1

1 minutę temu, GlitterGlock napisał:

Ja do niej na spokojnie, bo w sumie mi jej trochę może nawet żal jest. Uroiła sobie jakieś dziwne życie, nie wiem czy ten chlapcio to nie trol, bo taka tępota w zestawieniu z prostactwem się rzadko zdarza. Widziałaś, jak wspominał, że jego corka była paskudna jak była niemowlakiem i nazywał ją buldogiem? 

Masz za duży kij w tyłku ogólnie 🙂 Może to wynika z twojego pochodzenia i sytuacji, tak bardzo chciałabyś aspirować poza choćby ten sklep, ale kiedy się napijesz wychodzi prawdziwa natura (chyba czas wrócić do starych screenów w profilu) 🙂 

2 minuty temu, GlitterGlock napisał:

Nie wiem kto jej ostatnio pocisnął ale coś o narcystycznym świecie i teraz jak czytam wszystko przez pryzmat narcyzmu to nawet niezła beka, bo wszystko pasuje. Śmieszni ludzie ogólnie. Ale jak chcesz się bić z narcyzem to nie wygrasz, bo ona ma defekty

Przed chwilą, Koralgor napisał:

Nie wiem kto jej ostatnio pocisnął ale coś o narcystycznym świecie i teraz jak czytam wszystko przez pryzmat narcyzmu to nawet niezła beka, bo wszystko pasuje. Śmieszni ludzie ogólnie. Ale jak chcesz się bić z narcyzem to nie wygrasz, bo ona ma defekty

Moja Patrysia nigdy mi do telefonu nie jęczała, może ty byś mi Isrka trochę pojęczała? 😄 

Gena nie wydłubiesz, tam pewnie cała rodzina to jaśnie państwo to sobie znalazła też narcyzika i będą kolejne pokolenia narcyzików

1 minutę temu, Koralgor napisał:

Gena nie wydłubiesz, tam pewnie cała rodzina to jaśnie państwo to sobie znalazła też narcyzika i będą kolejne pokolenia narcyzików

Hahaha ale to jest prawda z tym, że ona już musi czuć oddech czasu na plecach. Ciągle mi podkreśla mój wiek, a na przykład jeśli sama by się zdecydowała na dziecko to już ostatni dzwonek biologicznie, bo pierwsza ciąża w jej wieku nosi miano geriatrycznej i niestety jest już obarczona ryzykiem. Ale co my tam wiemy o idealnym życiu spełnionej kobiety. 

Hahaha ale to jest prawda z tym, że ona już musi czuć oddech czasu na plecach. Ciągle mi podkreśla mój wiek, a na przykład jeśli sama by się zdecydowała na dziecko to już ostatni dzwonek biologicznie, bo pierwsza ciąża w jej wieku nosi miano geriatrycznej i niestety jest już obarczona ryzykiem. Ale co my tam wiemy o idealnym życiu spełnionej kobiety. 

No wlasnie obczaj jak ona na kazdym kroku podkresla ze sie jej zazdrosci. Czlowiek nawet nie wie czego ma zazdroscic ale narcystyczne mniemanie kaze jej zazdrosci wszystkiego. A tak naprawde jest w wieku dojrzalym i juz za pozno na wiele rzeczy

3 minuty temu, Koralgor napisał:

No wlasnie obczaj jak ona na kazdym kroku podkresla ze sie jej zazdrosci. Czlowiek nawet nie wie czego ma zazdroscic ale narcystyczne mniemanie kaze jej zazdrosci wszystkiego. A tak naprawde jest w wieku dojrzalym i juz za pozno na wiele rzeczy

Czego można tutaj ludziom zazdrościć? 😅 Czy wyrwanie starego chłopa po przejściach, z rozwodem i dorastającą córką, to jakiś prestiż 😄 

Widzę, że temat jest zablokowany, to pan z tira właśnie się przebudził po kacu jak smok 😄 

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Czego można tutaj ludziom zazdrościć? 😅 Czy wyrwanie starego chłopa po przejściach, z rozwodem i dorastającą córką, to jakiś prestiż 😄 

Gratuluje uchwycenia pieknego zdjęcia. Na forum caly czas o Ciebie pytały. Milutko, że wróciłaś 😘

• Like 1

12 minut temu, Koralgor napisał:

Prawda jest taka, że nikt jej niczego nie zazdrości, a wręcz ma ją i jej lekko opóźnionego przydupasa w poważaniu. Sfrustrowana i niespełniona życiowo jędza po prostu. 🤞🏻

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

O cześć Madzia. Jak tam, gdzie byłaś? 🩷

Prawda jest taka, że nikt jej niczego nie zazdrości, a wręcz ma ją i jej lekko opóźnionego przydupasa w poważaniu. Sfrustrowana i niespełniona życiowo jędza po prostu. 🤞🏻

Mnie on sie wydawal normalny intelektualnie, ale zwatpilam jak przeczytalam, ze synowi bedzie polecal wszystko co sie rusza obracać tak jak on to robil, bo "sie wyszaleje za mlodu i bedzie statecznym mezem"

• Haha 1

Gratuluje uchwycenia pieknego zdjęcia. Na forum caly czas o Ciebie pytały. Milutko, że wróciłaś 😘

Dziękuję.

I przyznam się, że dopiero wstałam, bo nad ranem wróciliśmy. Walizka prawie rozpakowana, pralka w niedzielę pierze i ksiądz chyba mnie przeklnie 🤣 No i gar zupy się gotuje, jak przystało na prawdziwą gospodynie domową (to też było ostatnio przedmiotem kpi i głupich uwag ☺️) 😴 

• Haha 3

1 minutę temu, Koralgor napisał:

Mnie on sie wydawal normalny intelektualnie, ale zwatpilam jak przeczytalam, ze synowi bedzie polecal wszystko co sie rusza obracać tak jak on to robil, bo "sie wyszaleje za mlodu i bedzie statecznym mezem"

Że co? 🤦🙊 A jak będzie córka, to co wtedy? 

4 minuty temu, GlitterGlock napisał:

O cześć Madzia. Jak tam, gdzie byłaś? 🩷

Interesy i mały relaks ⛱️😘 

• Like 1
  • Haha 2

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Dziękuję.

I przyznam się, że dopiero wstałam, bo nad ranem wróciliśmy. Walizka prawie rozpakowana, pralka w niedzielę pierze i ksiądz chyba mnie przeklnie 🤣 No i gar zupy się gotuje, jak przystało na prawdziwą gospodynie domową (to też było ostatnio przedmiotem kpi i głupich uwag ☺️) 😴 

Ksiądz przymknie oko. Jak się ma ekscytujące życie to czasem trzeba wrócić na ziemię 

Ksiądz przymknie oko. Jak się ma ekscytujące życie to czasem trzeba wrócić na ziemię 

Szkoda, że wszystko co dobre, szybko się kończy. Ale przedłużę sobie jeszcze weekend, bo jest teraz Boże Ciało i po następnym tygodniu wracam do rzeczywistości 😜💃 

• Haha 1

5 minut temu, Koralgor napisał:

To jełop i cymbał jest. Pojaśniony zresztą już nieraz został skutecznie, bo już za bardzo odpływał z tymi swoimi chorymi tekstami. 

3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Ten wpis zawiera tyle smaczków, że poważnie lepiej iść spać dla zdrowia psychicznego 😅 Czy mogę już do niej oficjalnie zwracać się pogardliwie per katoliczko skoro tak się obawia zdania księdza? 🤪

2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Interesy 😂 Znaczy woziła jakieś paczki dla jakiegoś Januszexu znowu po tutejszych dziurach 😂

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

A co do tej schizofrenii religijnej, to wynik upośledzenia umysłowego, baba nie trzyma podstawowej spójności, bo nie ogarnia. 

Bo bloker 🙂 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Tak trzeba żyć. ✨ Wyjazd jeszcze przede mną ale mi wszędzie dobrze. 👍🏻 

Przed chwilą, GlitterGlock napisał:

To jełop i cymbał jest. Pojaśniony zresztą już nieraz został skutecznie, bo już za bardzo odpływał z tymi swoimi chorymi tekstami. 

Dalej opowiada o bzykaniu brzydkiej baby z bratem?😄 Powiem tak, że tutaj różne rzeczy można było przeczytać, ale orgie rodzinne jednak wygrywają plebiscyt 😄🏆 

Pisal tak kilka dni temu, ze synowi bedzie radzil pojscie w slady ojca a corke bedzie pilnowal. Bo czaisz chlop ma byc ru/chacz no i te z ktorymi sie ru/cha to sie nie nadaja na zony. Trzeba znalezc jakas pod kloszem trzymana na zone. 

Dalej opowiada o bzykaniu brzydkiej baby z bratem?😄 Powiem tak, że tutaj różne rzeczy można było przeczytać, ale orgie rodzinne jednak wygrywają plebiscyt 😄🏆 

Madziu, nie masz męża i nie prowadzisz interesów, no i nigdzie nie byłaś, weź tabletki 🙂 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować