Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Metoda Colin ROSE opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś tutaj uczył sie angielskiego z metodą Colina Rose? Jakie opinie?

Gość gość
Ja szukałem opinii o COLIN ROSE i natrafiłem na kurs http://enlinado.pl/ sprawdziłem lekcje ZA DARMO na stronie głównej i kupiłem ten kurs - po 4 tygodniach stwierdzam że warto - ta metoda u mnie sprawdza się w 100%

Gość gość
Ok dzięki - te lekcje na maila się dostaje jak się tam zapisze?

Gość gość
Tak na maila

Gość gość
A jak w tym kursie enlinado jest z tymi rozmowami z native-speakerami? faktycznie bez limitów? Na jakiej zasadzie to działa?

Gość gość
Ja uczę się z Enlinado od 4 miesięcy i efekty są zaskakujące. Najwięcej daje ta praktyka z native-speakerami, dzięki temu już potrafię dość swobodnie pogadać na różne tematy, teraz tylko muszę zadbać o słownictwo bogatsze...

Gość gość
ja od 2 dni testuje enlinado i jestem zadowolony - motywuje do działania i oferuje ciekawe metody nauki

Gość gość
Colin ROSE oferuje dość innowacyjną metodę i nie zawsze pewnie sie sprawdza bo ludzie nie wierzą że takie coś może działać i nie angażują sie w 100% w metodę nauki

Gość gość
a z jakimi kursami można uczyć się angielskiego w domu samemu? Pracuję od rana do wieczora i nie mam czasu na kursy zewnętrzne albo na szkoły językowe ale za to w pacy często mam kilka razy wolne pół godziny i do tej pory czytałam rozmówki ale to średnio mi wchodziło do głowy....

Gość prof Liggk
Uczę się z Enlinado 3 miesiące - efekty super, już potrafię mówić w języku angielskim :) !!!!!!

Gość gość
Te darmowe lekcje enlinado otrzymuje się po zapisaniu na maila http://enlinado.pl/ na tej stronie? Proszę o szybką odpowiedź kogoś.

Gość Luiss33
TAK - zapisuje się i ja -0 3 minutach teraz dostałem maila z linkiem do lekcji - właśnie oglądam - jest spoko

Gość gość
u mnie też od razu dostałem lekcje na maila

Gość gość
Enlinado ok - fajne darmowe lekcje - można się u nich zapisać.

Gość gość
Nie polecam oszustwo i tyle

Gość Dfhh

Uwaga, to naciąganie. Piszą tutaj sami spamerzy.

Gość Drx

Dokładnie 😅

Nie polecam oszustwo i tyle

Co jest oszustwo? Trzeba troche brać odpowiedzialność karną za co się klepie, że coś jest oszustwem. Spamerzy to się uruchomili widać po kilku latach, żeby kogoś oczerniać. Wszystkie wspomniane kursy istnieją, mają strony na facebook i prawdzie opinie. Każdy kto ma zdrowy rozsądek potrafi sprawdzić, poza tym darmowe lekcje to idealna okazja. Nikt oczywiście do głowy nic nie wbije nam, jeżeli żyjemy w iluzji że ktoś nam wleje wiedzę jak olej to powodzenia. Kursy online są świetną okazją do utrzymania motywacji, poza tym mamy materiał do którego można wracać kiedy się chce. W stacjonarnej nauce to jest niemożliwe.