Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badoo znikające profile?

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze do nie dawna jak wpisywałem w wyszukiwarce badoo, że chciałbym poznać dziewczynę w wieku 35-55 lat z Olsztyna, to wszystko było ok - pojawiało się dużo aktywnych profilów (z zieloną lub żółtą kropką). Natomiast od jakiegoś tygodnia coś jest nie tak - znikły prawie wszystkie te aktywne profile, a w ich miejsce pojawiły się profile, które widać, że od wielu miesięcy są nieaktywne (prawie same szare kropki i często jak wchodzę na te profile, to jest tam informacja, że ta osoba była najpopularniejsza w 2013 lub 2014 roku, czyli wieki temu). Czy Wy też macie tak, że w badoo czasami znikają profile osób lub wyniki wyszukiwania wydają się dziwne?

Gość gość
Dodam, że przejrzałem 25 pierwszych stron wyszukiwania i na żadnej nie było ani jednej zielonej ani żółtej kropki - same szare. Coś jest więc źle.

Gość gość
Poza tym, teraz patrzę, że jakiekolwiek miasto bym nie wybrał, to same szare kropki. Np. wybrałem teraz dla testu Warszawa, kobiety w wieku 18-20 lat i to samo - tylko stare, nieaktywne profile.

Gość gość
Znikaja bo to sa boty pajacyku! Jeszcze nikt nie poznal tam nikogo, a ci co twierdza ze tak to kryptomarketerzy oplacani przez badoo. Tam pracuja dziewczyny, ktore maja uwodzic facetow i wyludzac kase. W internecie nawet kiedys byly ogloszenia o prace dla kobiet do prowadzenia fikcyjnych kont! Frajerem jestes! Nadzieja w tym, ze mozesz zrezygnowac z tego i przestac karmic oszustow!

Gość gość
Frajerem sam jesteś. To, że nigdy nikogo tam nie poznałeś, nie oznacza, że nie ma tam normalnych ludzi. Samemu poznawałem kobiety przez badoo i mam znajomych, którzy też poznawali. Do tej pory to działało dobrze, dopiero teraz coś schrzanili - naucz się czytać ze zrozumieniem. Boty są owszem, ale większość to normalni ludzie.