Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mam sąsiadkę debilkę

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam na nowo wybudowanym osiedlu i zakolegowałam się z sąsiadką. Mamy dziecko w podobnym wieku. tzn. ja mam 4 latka ona 4 latka i 8 miesięczne niemowlę. Ale przestanę się z nią kolegowac bo to debilka jakaś. W niedzielę pytam czy jej syn może przyjść do naszego. Ona pyta syna czy chce pójśc do nas. On pyta czy patryk (mój) moze do nich a ona, ze nie bo to małe ma jakąs infekcję katar i kaszle trochę i mówi mi to, że młoda ma infekcję i nie chce żeby zaraziła patryka i mówi że mąż (jej) może chłopaków na dwór zabrać. No głupia jakaś. Ale nie ważne. Wczoraj widze jak z tym małym dzieckiem idzie na dwór. Myślałam, ze do lekarza, ale ona nie.Ona idzie na spacer, bo nie ma temp. No debilka jakaś. Z chorym dzieckiem na spacer. Mało tego ten starszy poszedł wczoraj do przedszkola! Jak jej powiedziałam, ze z dzieckiem chorym się na dwór nie chodzi to powiedziała, że jedno przeżyło to i drugie też powinno. To małe dziecko nie dostaje słoików, tylko jedzą razem ze wspólnego gara. Rozumiecie 8 miesięczne dziecko je pomidorówkę. Jak się jej zapytałam dlaczego mu osobno nie gotuje to powiedziała, że ona nie używa soli, nie gotuje na wywarach z miesa, nie jedzą syfu (kostek, weget itd.) więc nie widzi potrzeby gotowania oddzielnie. No takiego debila świat nie nosił.

Gość gość
Nie masz innych problemow?Zajmij sie lepiej swoim dzieciakiem skoro masz tyle czasu aby doglebnie zajmowac sie zyciem sasiadki.Zreszta,z tego belkotu to i tak ciezko zrozumiec wiecej.

Gość gość
17:06 no mam dużo czasu. A jak nie rozumiesz to głupia jesteś

Gość gość
Glupia to jestes ty,ze wynajdujesz takie problemy.I raczej watpie,ze masz w ogole dzieci skoro masz czas na takie bzdury.A jesli masz to zajmij sie nimi.

Gość gość
starsznie głupio gadasz. Z chorym dzieckiem jak najbardziej mozna iść na spacer w dobre pogodę, jeśli nie ma temperatury. Kisić sie w domu w tych zarazkach? puknij sie. To ona powinna z Toba zerwać kontakt.

Gość gość
Autorko, twoja sasiadka ma rację. Jeżeli chodzi o spacery to jak najbardziej wychodzić, a nie siedzieć w gnieżdzie bakterii. Co do gotowania , to niestety, też ma rację. Powinnaś się od niej uczyć.

Gość gość
Nie wiem co obchodza cie cudze dzieci i ich zycie.Az takie smutne jest twoje,ze interesujesz sie innymi i wyzywasz od debilek?Moj chomik i pies maja wieksze IQ od ciebie.

Gość gość
Autorka. No tak tu na kafe zawsze się jedzie po autorze. Wy poważnie dajecie niemowlakowi jeść ze wspolnego gara? Nie gotujecie osobno?

Gość gość
17:20 Ale co cie obchodzi co robia inni w swoim domu?Niech robia i gotuja jak chca i co chca.

Gość gość
17:22 a co ciebie obchodzi, ze mnie obchodzi? Nie podoba ci się temat? To po co włazisz? hciałam poznać opinię innych na ten temat.

Gość gość
17:25 Nie trawie takich wscibskich bab jak ty co wsadzaja nos do czyjegos zycia i garow,jeszcze wyzywaja od debili.Swietsza od Matki Teresy i tak nie bedziesz,nie ludz sie.

Gość gość
A jak chcialas poznac opinie innych to inni napisali ci.Co,liczylas na poklaski?Bo nie rozumiem.

Gość gość
Z tego co przeczytałam to nie widzę podstaw do nazywania Twojej sąsiadki debilką, no ale ja nie używam takich słów a to inna sprawa. Jeśli Twoja sąsiadka nie pije notorycznie alkoholu, nie wyzywa i nie bije dzieci to myślę że nie musisz się tym tak bardzo przejmować, chyba że uważasz że jednak je zaniedbuje to oczywiście masz prawo reagować. Nie przejmuj się komentarzami, to jednak kafeteria. Sama też nie powinnaś się tak wyrażać bo jestem pewna że to do Ciebie nie pasuje. Trzymaj się i wyluzuj.

Gość gość
z tego co widać, to ty jesteś wariatką i ona nie chce mieć z kimś takim głupim jak ty do czynienia.

Gość gość
Też uważam,że to ty jesteś nienormalna,a nie sąsiadka. I co złego w tym,że gotuje dla wszystkich wspólnie,tym bardziej,że sama napisałaś,że stara się robić bez chemii,syfu,itp? To dlaczego 8-miesięczne dziecko nie może zjeść dobrej,domowej poimidorówki,bo nie rozumiem? Jeśli są większe kawałki warzyw czy mięsa,to przecież logiczne,że takiemu dziecku się miksuje lub gniecie widelcem,ale generalnie domowe obiady są dla dziecka dobre. Poza tym po co się wpieprzasz w życie sąsiadki? Bardzo dobrze,że zabrała dziecko na spacer; przeziębienie nie jest żadnym przeciwwskazaniem do spacerów,wręcz przeciwnie; to nie zapalenie płuc,kobieto! Ty chyba masz mentalność naszych matek i babć- jak katar,to od razu pod kołdrę i tydzień w domu,a potem zdziwiona,że dziecko wiecznie chore i na antybiotykach. I pewnie przegrzewasz. :D

Gość gość
Znalazła sie chole.ra ta najmądrzejsza na świecie wpiepr.zająca sie w życie innych zamiast sie swoim zająć kre.tynka

Gość gość
Autorko to raczej ona ma sąsiadkę debilkę.

Gość gość
moje dziecko też jadło wspólnie z nami z jednego gara jak piszesz.gotuje zdrowo i nie mam potrzeby robić tego drugi raz.mam dwójkę dzieci i wszystko z nimi ok

Gość gość
haha, to sąsiadka powinna zerwać kontakt z tobą, bo normalna to ty nie jesteś :D jeśli oczywiście chcesz znać moje zdanie - a podobno po to ten temat :D

Gość gość
Nie wierzę, że istnieją takie idiotki, wiec ten temat to prowokacja.