Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość4300174

Coraz gorzej

Polecane posty

Gość gość4300174

Cześć wszystkim, jestem tu pierwszy raz. Mam problem z moją dziewczyną (jesteśmy ze sobą od 4,5 roku ).Mianowicie jest ode mnie młodsza o 2 lata i w tym roku zaczęła studia, niestety w innym mieście, ja ze wzgledów finansowych i paru innych nie jestem w stanie do niej dołączyć. Przyszedł październik wiec moja dzieczyna ruszyła do akademika (niestety), sam przez chwile w jednym mieszkałem i wiem co sie dzieje w akademikach... Pomijając nawet to wszystko, było super, wiadomo jakieś sprzeczki ale to z racji tego ze po prostu jesteśmy od siebie daleko. Mineło pare miesięcy i robiło sie coraz gorzej (miedzy nami oczywiście, bo moje życie prywatne to juz swoją drogą porażka) strasznie mnie to wszystko dołowało i nadal dołuje. Musze wspomnieć jednak, że spotykamy sie co tydzień w weekend bo zawsze wraca do domu ( pomimo dlugiej drogi bo prawie 300 km ma fajne połączenie ) i bardzo to doceniam, bo nie raz wspominała ze do głownie dla mnie. I jak miało być juz lepiej to ostatnio odpisuje mi na wiadomosci co pare godzin, zawsze gadaliśmy raz na dzien, przewaznie przed snem, a teraz w ogole nie odbiera, albo odpisuje zaraz po tym jak zadzwoniłem ze nie widziala i poposzemy chwile, tak jak by unikała rozmow. Strasznie mnie to boli, bo nawet nie wiem dlaczego tak robi.+ ostatnio przyznała mi sie do paru nie ciekawych rzeczy ktore robila w akademiku, pomino tego ze ja prosiłem i ostrzegalem zeby tego nie robiła. Jak mam z nia wrocic do normalnych relacji. Help...bo ja nie daje rady

Gość gość
Daj sobie spokój z nią, znalazła sobie na miejscu bolca, to tak zwana miłość :classic_cool: Ty też sobie znajdź na miejscu szparę i się wyregulujesz, równowaga będzie zachowana :-P

Gość gość
Dla ciebie to najlepsza szpara, ale w płocie...

Gość gość
...a autorowi chętnie swojej jadzi użyczę jeżeli reflektuje

Gość wiem coś na ten temat
mieć związek( jeszcze na odległość ) na studiach to kula u nogi, i dla faceta i dla dziewczyny, po prostu przesrane