Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straszny bol po stosunku, co sie dzieje

Polecane posty

Gość gość

Jestem zalamana. Odkad urodzila sie corka nie mialam ani razu stosunku plciowego po ktorym nie rozrywalo by mnie od srodka/wewnatrz. Nie potrafie nawet okreslic gdzie dokladnia. Myje sie codziennie, zele uzywam z apteki, kondomy jakies bez barwnikow itd; bez jeszcze bardziej boli. Pani Ginekolog robila mi badania i nie ma zadnych bakterii ani nic. Nie potrafi postawic diagnoze. Malzenstwo sie sypie, to trwa juz ponad rok, boje sie zblizyc do meza. Podkreslam, ze nie zmuszam sie do niczego, nie mam problemow z suchoscia pochwy. Nie wiem co robic, jestem zalamana .

Gość gość
Ja po pierwszym porodzie miałam traumę, seks był dla mnie najgorsza torturą i przypominał mi o skurczach partych. To trwało ok pół roku i siedziało głównie w mojej psychice. Teraz jestem po drugim porodzie póki co w okresie połogu. A co do seksu to już chyba nigdy nie będę chciała go uprawiać. Pękłam na cztery strony świata.

Gość gość
Obawiam sie, ze mam tak samo w pewnym sensie . Mialam ciezko cc, druga operacje, powiklania, bol okropny. A teraz to

Gość gość
Jakie miałaś powikłania po cc? Uszkodzenie pęcherza?

Gość gość
Cc niesie szereg powikłań, dlaczego akurat o pęcherz pytasz?

Gość gość
Cos zapomnieli w srodku i nie wyczyscili dobrze (z tego co mi wiadomo to wyciagneli lozysko ktore sie wroslo w miesnie). Prawdy sie nie dowiedzialam. Chcieli mnie jeszcze trzeci raz operowac ale bylo za duze ryzyko. Za duzo krwi stracilam, mialam wysoka goraczke, 3 rozne antybiotyki i miesiac w szpitalu

Gość gość
O pecherzu nic nie wiem ale moczu nie umialam utrzymac przez pierwsze miesiace

Gość gość
Autorko może coś ci zostało w środku. Dlatego tak boli.

Gość gość
Tez tak myslalam ale wg badan nic tam juz nie ma. Sama juz nie wiem czy to moja psychika tak dziala czy o co chodzi. Nawet boli przy podmywaniu sie :(