Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olaQczek

chłopak z mojej klasy

Polecane posty

Podoba mi się taki jeden chłopak z klasy :). Ma na imię Kuba. Ma takie same oczy jak ja xD i czarne włosy. Siedzę z nim na matmie (przymusowo :( ) . Siedzę i siedzę z nim od września i nie odzywa się do mnie ani słowa :( Np:. raz spadł mu długopis był obok mnie ten długopis xD i m go dałam , a on nic! Na lekcji raz poszłam wyrzucić jakieś papierki i on też szedł, ja w tym czasie wrzucałam papierki i on :) dotknęliśmy się rękami :) . Albo podczas lekcji często przypadkowo zbliżamy się do siebie łokciami xD. Często wagaruje i dziś nie było go w szkole :(. Mam go w znajomych na fb nawet wysłałam mu swoje zdjęcie xD, napisałam ,,hej, czy przyjmiesz mnie do znajomych?" nic nie odpisał . Wiem jakiej firmy ma plecak, buty, gdzie mieszka, jaki ma telefon. Raz widziałam jak z kimś pisał i chyba mi się przewidziało ,ale widziałam .... serduszko jak do kogoś wysłał :( pewnie ma dziewczynę. Co przerwa z kimś pisze :(. Ma kontakt z chłopakami i dziewczynami z 2 i 3 gimnazjum. Jak myślicie napisać coś do niego na fb albo zagadać? Proszę o odpowiedź myśę nad tym od września i od kiedy z nim siedzę.

Gość gość
Hahahaha :D problemy gimbazy

Gość gość
No skoro sie do ciebie nie odzywa to chyba nie musisz sie zastanawiać co robić..

napisałam do niego wczoraj na fb i odpisał xD myślałam, że nie odpisze

Gość gość
Przestan mu sie narzucac, on wyraznie nie jest Toba zainteresowany.

Gość gość
przecież to prowo jak uj xDDDDDD