Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LEnaaaa01061

Brak miesiączki i temperatura ponad 37

Polecane posty

Witam Chciałam tylko dowiedzieć się czy jest duża szansa że zaszłam w ciąże. Staramy się z mężem o dziecko już ponad pół roku. W tym cyklu miałam tak że w połowie cyklu wystąpiło u mnie krwawienie ( nie takie jak na okres wystarczała wkładka ) które trwało kilka dni później bolały mnie piersi ale przestały teraz spóźnia mi się okres 7 dni i badałam szyjke jest wysoko mam temperature 37 stopni śluzu jest bardzo dużo taki wodnity, jestem ciągle śpiąca i pobolewają mnie jajniki. Byłam na badaniach wszystko mam w normie cytologie też. Test robiłam w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatywny . Proszę o poradę

Gość gość
Na moje nie jesteś w ciąży.

Gość gość
na test moglo byc za wczesnie, zrob go teraz. ja zrobilam tydzien po spodziewanej miesiaczce i dopiero wyszedl . ja widze mozliwosc ze to ciaza, tylko sama nie badaj sobie szyjki bo mozesz tylko zaszkodzic jezeli sie udalo. a i mialam plamienie ale 3 dni po spodziewanej miesiaczce, myslalam ze to okres, polozylam sie spac bo kiepsko sie tego dnia czulam, po obudzeniu sie plamienie ustalo i wtedy zaczelam juz naprawde podejrzewac ciaze :) zycze powodzenia i wytrwalosci, tez sie sporo czasu staralismy z partnerem. udalo sie dopiero wtedy jak przestalam o tym myslec i sie nakrecac :)

Gość gość
Zrób test Bhcg i będziesz wiedziała już na pewno czy się dało czy nie a co do śluzu to taki jak opisalas to miałam zawsze przed okresem a gdy zaszlam w ciążę to biały i dużo go było a te krwawienie to mogłaś mieć owulacyjne.

Gość Amelia91
Hej, mam podobny problem. Staramy się o dziecko i dzisiaj spóźnia mi się okres. 5-6 dni temu odczuwałam silny ból podbrzusza, dwa dni temu odezwał sie prawy jajnik kłuje i czyje jakby były tam bąbelki ? Bulgotanie ? Nie wiem jak to nazwać. Jestem zmęczona, temp 37*, rozdrażniona, piersi sie powiększyły ale nie bolą. Miałam tez pare epizodów z błędnikiem w przeciagu paru dni a od trzech na to wszystko mam straszne wzdęcia mimo, że pilnuje diety i nic nie zmieniałam. Test 2 dni temu wyszedł negatywny. Nie wiem co mam myslec... niby cos sie dzieje ale nie sa to bóle jak na okres.

Gość gość
Ile czasu spoznia Ci się okres?? Bol podbrzusza i klucie jajnika moze byc wlasnie na okres. Jak to ciaza to na bulgotanie za wczesnie, na bank to sa jelita. Zmeczenie i rozdraznienie moze byc takze przed okresem. Jak ja zaszlam w ciaze to piersi mi sie powiększyły i bolaly jak diabli (a przed okresem nigdy nie bolaly, ale kazda z nas jest inna :)). "Miałam tez pare epizodów z błędnikiem w przeciagu paru dni" Nie do konca rozumiem :( nie wiem mdlalas rzucalo cie na ktoras strone ??co do wzdec moze nie pamietasz i zjadlas cos nie tak ??? . I w ktorym dniu spoznienia miesiaczki robilas test ?? Mi wyszedl dopiero po 7 dniach spoznienia, ale sa takie kobitki ktorym wychodzi pozytywny jeszcze przed terminem spodziewanej miesiaczka. Najlepiej bedzie jak zrobisz test z krwi (beta hcg). A i ta temperatura, nie wiemy ile Ci sie okres spoznia i jakie masz cykle w ogole wiec trudno powiedziec :( mi np temp spadala zawsze na pare godzin przed okresem. Jak masz cykle regularne to mozliwosc jest duza skoro temperatura Ci nie spada. Organizm plata nam rozne figle, ja 8 lat mialam cykle regularne od kad dostalam pierwsza miesiaczke co 28 dni, jak zaczelam sie starac o dzidzie to organizm zaczal robic mi psikusy bo okres sie spoznial a to 2 a to 3 dni. Moj cykl zwariowal hehe :) staralam sie dlugo o dzidzie i za kazdym razem jak okres jednak sie pojawil to ryczalam. Najlepiej sie nie nakrecac :) ale zycze powodzenia i trzymam kciuki, mam nadzieje ze troche pomoglam :)

Gość Amelia91
Test robiłam dwa dni przed spodziewaną miesiączką. Wzdęcia są w ogole nie uzasadnione i utrzymują sie trzeci dzień. Nigdy nie miałam żadnych przebojów przed miesiączką. Conajwyżej ból brzucha dzien przed. I czasem zjadłam jakąś czekoladę. Dlatego jestem zdziwiona tym co się dzieje w moim organiźmie. Nie wykluczam, że może owulacja sie lekko przesunęła, dlatego z testem może jeszcze poczekam parę dni. Jak wyjdzie negatyw to nie idę na betę, tylko staramy się dalej :) W koncu bedzie z tego chleb :)

Gość gość
Rozumiem, że staracie sie o dzieci ale wyluzujcie... Z testem poczekalabym z tydzień po terminie , a nie robiła przed. Bulogotanie to dopiero jak dziecko podrośnie☺. Dam wam radę, nie popadajcie w paranoję a wszystko się uda. Stres nie sprzyja płodności

Gość gość
Mi test pozytywny wyszedł dzień po spodziewanej@ i to totalny bledziuch! Wcześniej same negatywne!

Gość misia_1111
Cześć. Piszę do was z zapytaniem - ostatnio spóźniła mi się @. Robiłam 3 testy w domu i wyszły pozytywne. Dla upewnienia zrobiłam test Beta z krwi wynik wyszedł 4266 mIU/ml. Z objawów to jedynie spóźnia się @ i wiecznie bym spała. Czy to oznacza, że jestem w ciąży ? Strasznie się denerwuje ponieważ to by była moja pierwsza usmiech.gif

Gość gość
Tak, jesteś w ciąży. Przecież masz wynik bety i pewnie normy do niego.

Gość gość
misia_1111 na 99,9% jesteś w ciąży! Bierz kwas foliowy i nie dźwigaj. Moje gratulacje!!!!!!!!!!

Gość gość
Autorko zrób dzisiaj test ciążowy i daj nam znać jak wyszedł

Gość gość
Zrobiłam dzisiaj test niestety znowu wyszedł negatywny...

Witam proponuję zrobić hcg mi testy od 29dc wychodziły negatywne dzisiaj 32dc ledwo widoczna 2 kreska...poszłam na hcg wynik ciaza :-)

Gość misia_1111
Ja zrobiłam hcg powtórne, ginekolog również potwierdził - 5 tydzień !!

Gość gość
Cześć dziewczyny u mnie taka sytuacja dziś 38dc brak miesiączki tmp troszkę powyżej 37, nie brałam żadnych lekarstw, które mogłyby okres opóźnić trzy testy negatywne a dodam że przy pierwszej ciąży z objawów ciąży też tylko brak miesiączki i stan podgoraczkowy. Czy to ciąża?