Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Twierdzi ze kocha. Ale ma gdzies gdy ide przez ciemny park?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co myslec. Twierdzi, ze kocha. Kase na mnie wydaje. Ale gdy przyjdzie co do czego ma mnie gdzies. Nie wiem co o tym myslec.

Gość gość
Ja wiem co o tym myśleć. Zmień faceta .

Gość gość
To jest d**ek i Cię nie kocha!

Gość gość
Kasa to nie wszystko.

Gość gość
No kasa nie wszystko. Wiadomo. Zreszta jestem niezalezna. Sama na siebie zarobie i jeszcze zostanie. Nie o to chodzi. Ale kurcze, po uroczej kolacji on zamawia taksowke i mimo usilnych przekonan z mojej strony woli ta taksowka do domu jechac niz isc ze mna spacerem do domu przez romantyczny park :O

Gość gość
W doopie cie ma a ty chyba chcesz zostać zgwałcona / okradziona

Gość gość
Nie mieszkam w Polsce i ten park jest ogolnie bezpieczny. Ale czuje sie nie za bardzo po tym jak mnie tak olal.... On ma ostatnio problemy w pracy i stress ale kurcze, chyba bez przesady? Powiedzialam mu po tym ze to koniec to nie chcial zaakceptowac.

Gość gość
Idziesz przez bezpieczny park a facet ma biegnąć i cie przeprowadzac? Psa sobie kup. A facet naprawdę dziwny, jak z nim zrywasz powinien powiedziec a wypierlaj

Gość gość
No bez przesady. Park jest romantyczny nad rzeka. Ale duzy. Nie chodzi tu o to zeby do domu isc 10 minut tylko tak kolo 50-60 minut..W ciemnosci. Kompletnie samej. Facet twierdzi ze mnie kocha. W weekend biega pol maratonu z kolega. Ot tak sobie. Ale mu powiedzialam po tym wszystkim zeby sobie poszukal kogos, kogo na pewno wieczorem samej nie zostawi...Po prostu mysle, ze moze mu wygodnie ze mna ale tak naprawde ma mnie w d***lu :O On mowi, ze nie zdawal sobie prawy i takie tam marne wymowki. Ja mu powiedzialam, zeby sie zmyl w trybie przyspieszonym. Moze jestem troche przewrazliwiona? Sama nie wiem :O

Gość gość
Czemu chodzisz przez godzinę po ciemnym parku wieczorem?

Gość gość
to się Greya naoglądała jak lubi przemoc & sex

Gość gość
łooo matko, jak dziecko z przedszkola. A facet niech biegnie ten półmaraton i niech ucieka od ciebie jak najdalej

Gość gość
może jestem trochę przewrażliwiona, ale myślałam, że mnie zrozumiecie byłam wściekła, przed chwilą się popłakałam i zadzwoniłam do niego:( :( że nie wiem czemu tak pyskowałam:( obiecał, że przyjdzie do mnie jutro przed pracą. myślicie, że gdyby mu zależało to by przyjechał teraz?:O powiedział, że mam wyłączyć komputer i już iść spać, zamiast czytać durne fora:O dlaczego on jest taki szorstki:O

Gość gość
Odpowiedz na pytanie. Dlaczego chodzisz sama przez ciemny park nocą?