Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden tata

Jaki prezent na Dzien Kobiet dla coreczki bedacej jeszcze w brzuszku?

Polecane posty

Gość taki jeden tata

Dla zony i poltorarocznej coreczki prezenciki juz mam :) Ale mam jeszcze dwie inne corusie-tatusie z ktorymi mam "klopot" ;) Jedna jest w niebie, a druga jeszcze w brzuszku. Myslalem o modlitwach dlla corusi w niebie ale podobno nienarodzone dzieci ida prosto do nieba i nie wymagaja modlitw. Kiedsys za iles tam lat pewnie ja spotkam osobiscie, przytule i wypowiem wszystkie zyczenia dzienkobietowe, urodzinowe, imieninowe itd. Ale na dzis nie mam pomyslu... Podobny brak pomyslu odczuwam dla corusi w brzuszku. Tzn. chodzi o prezent bo zyczenia zloze przez brzuszek. Co wieczor tak rozmawiamy :)

Gość gość
jesteś walniety corusia corusia tatusia corenia ty chłopem jesteś czy jakimś geyem

Gość gość
Ty tak serio? Corusie- tatusie? Bez przesady z tą "kobietą" w brzuchu. Zaczekaj aż się urodzi i wtedy świętujcie.

Gość gość
Zmarłej córeczce połóż świeże kwiaty na nagrobku, a z tą w brzuchu porozmawiaj, to wystarczy. Z prezentami poczekaj do narodzin.

Gość taki jeden tata
@ gość dziś Zmarłej córeczce połóż świeże kwiaty na nagrobku x Dziękuję za konstruktywną odpowiedź :) Dobrze, że chociaż nagrobek jest bo lekarze nie chcieli dać aktu zgonu. Powiedzieli, że jak poronienie jest w ósmym tygodniu to nie ma zwłok :O No, jak nie ma, jak były. Tylko, że jeszcze malutkie.

Gość gośćylvia
Chylę,czoło bo takie dziecko ma duszę.Moja szwagierka poroniła ok 16 czy 17 tyg.i kazała spalić lekarzowi zwłoki.Nie mogłam tego przeboleć że nie pohowali dzieciątka.Płakałam strasznie.

Gość taki jeden tata
U nas też były korowody ze szpitalem ale nie tylko tam. Jak nei ma aktu zgonu to nawet ksiądz nie może oficjalnie pochować. Aktu zgonu nie dostaliśmy ale ksiądz zrobił nam pokropek i pochowałem trumienkę we własnym zakresie. Na już istniejącym grobie rodzinnym sam wykopałem dołek, wąski ale głęboki i tam złożyliśmy trumienkę. Potem tylko tabliczkę trzeba było zmienić i dopisać imię.

Gość gość
boże ty jesteś jeb/nięty...zachowujesz się jakbyś był chory psychicznie...matko dzieciar w brzuchu a ten chce prezenty kupować,idiota...ośmiotygodniowy płód pochowali,skrzep krwi kuźwa :O...ale to pewnie i tak temat prowo

Gość gość
Czytam i normalnie nie wierze w to co czytam!Prezenciki dla nienarodzonego dziecka bo zona kiedys poronila????Jeszcze autor tak lekko o tym pisze!To sa jakies jaja!Ciekawe co pomyslalyby sobie o tym inne kobiety,ktore poronily i dla,ktorych bylo to traumatyczne przezycie.Prezenciku dla "coruni" w brzuszku w ogole nie skomentuje.

Gość gość
Dla corusi w brzusi kup soczek kubus i niech mama wypije :)

Gość gość
Autor dostal na leb, trzeba mu wybaczyc :) badz tolerancyjna przeciez smierc dziecka przezyl

Gość gość
rzygusiam teczusia:/

Gość gość
Mam nadzieję, że to prowo. Bo jeśli nie, to - no coments.

Gość gość
Tatko oszalal

Gość taki jeden tata
To nie prowo. Życie poczęte jest życiem. Nie ważne czy 8 lat, 8 m-cy czy 8 tygodni.

Gość gość
Idiota rozetnij brzuszek i daj osobiście dziecku kwiatka.

Gość gość
Te prowo nie odnosi się do tematyki poronienia i pochówku, ale tego co i jak piszesz, łącznie z tymi prezentami dla córuś tych co niema. Ile masz lat?

Gość gość
Tatusiu, jesteś taki wierzący że zycie uznajesz od poczęcia, a tłumaczysz, że modlić się za zmarłe dziecko nie musisz, bo ono poszło prosto do nieba :/ modlitwa to podstawa wiary, czy dziecko czy dorosły kazdemu się przydaje.

Gość gość
Jaki prezent dla dziecka w brzuchu? :D cymbałki kup, połóż na brzuchu niech se pogra :D