Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzisiejszych czasach trzeba być egoistką, egoistą.

Polecane posty

Gość gość

Patrze na to co się dzieje do okoła i stwierdzam, że ludzie są jak zwierzęta i każdy walczy o przetrwanie. Do tej pory byłam miła uczynna itp. ale widząc co się dzieje na świecie (bo z najbliższego otoczenia to już w ogóle) nie mam ochoty więcej działać pod dyktando innych. Życie jest krótkie, bywa okrutne nie mam zamiaru pozwalać aby inni nim kierowali.

Gość gość
Kolejna och ach paniusia, która się obudziła.

Gość gość
8:03 o co ci chodzi. Wiesz co mnie obudzilo zdjecia matwych dzieci na Tajlandii. Jest tam farma organów, lezy tyle martwych dzieci.Ludzie zabijajà innych aby przezyc, to jest zezwierzecenie. Świat jest popieprzony, nie bede krzywidzic, ale i nie pozwole skrzywdzic siebie czy moich najblizszych. To juz nie ten świat co kiedyś, teraz to sodoma i gomora. Nie walczysz o swoje giniesz.

Gość Cała    prawda
LUDZIE TO SQURWYSYNY i tyle w temacie 75% w Polsce niestety w innych krajach odsetek jest mniejszy. Ale w Polsce niestety tak jest niby niektórzy udają że nie są sk****ysnami ale przy pierwszej lepszej okazji ujawniają swoje oblicze. I nawet w rodzinie się tak dzieje. I myślę że stąd się to wywodzi nienawiść przelewana z pokolenia na pokolenie. I w Polsce ludzie kochają oceniać i obgadywać innych szczególnie negatywnie nie ma w nich pokory. Niestety tak jest i rzeczywistość to potwierdza możecie sobie pisać w internecie że jest inaczej i wmawiać sobie że tacy nie jesteście HIPOKRYCI.

Gość Cała    prawda
gość dziś Nie trzeba być egoistą. Tylko sobą to że inni są SQURWYSYNAMI to nie znaczy że ty musisz być. Wiadomo kwestie finansowe ale jak uda ci się to ogarnąć to świat staje się lepszy bo przynajmniej nie musisz mieć z tymi cymbałami do czynienia. Co z tego że masz dużo "znajomych" jak oni widzą cie wtedy kiedy im trzeba coś pomóc. Musisz być przede wszystkim sobą.

Gość gość
W dzisiejszych czasach trzeba miec uszy i oczy szeroko otwarte,szczegolnie w nowym nieznanym srodowisku.