Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy co szczerze myślicie o tym wózku? Lepiej nowy czy używany?

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze i na zawsze podoba mi się model Stokke. Ostatnio oglądałam go w sklepie i jestem absolutnie zachwycona: wyglądem, płynnością z jaką ten wózek jedzie, jak się go prowadzi. Biorę pod uwagę nowy zestaw: http://allegro.pl/wozek-stokke-crusi-2w1-warszawa-promocja-kurier24-i6741400021.html Myślałam też o używanych na olx, ale te, które mi się podobają są za daleko od mojego miejsca zamieszkania i nie mogłabym ich zobaczyć, musiałabym poprosić o wysyłkę kurierską, ale boję się, że dostanę kota w worku. A te, które są w miarę blisko, kosztują prawie tyle co nowe: https://www.olx.pl/oferta/3w1-stokke-xploty-v4-beige-jak-nowy-gwarancja-CID88-IDktOBK.html#7fbd142ddc Co myślicie? Nie jesteśmy milionerami, ale nie mamy kredytu na dom i zawsze coś z wypłat na koncie zostaje i stać nas na taki wózek

Gość gość
Za taką cenę, to lepszy nowy, bo przynajmniej masz ważną gwarancję :) A co do opinii o wózku, jeżeli będziesz używała spacerówki do przejścia z punktu A do punktu B to nie mam zastrzeżeń. Jednak, jeżeli planujesz dłuższe spacery, zostawianie śpiącego dziecka na balkonie/tarasie/ogrodzie to bym się zastanowiła ze względu na kubełkowe siedzisko. W tym dziecko nie może się wyprostować :O i długi sen nie jest zdrowy.

Gość gośćqq
No fajny wózek, nie powiem ale wiesz tani nie jest. Musisz sama zdecydować czy warto kupić, jeśli planujesz kolejne dziecko to myślę że taki wózek wytrzyma! Ja bym się chyba zdecydowała gdybym spodziewała się pierwszego dziecka i gdyby mnie było stać. Natomiast faktem jest że są ludzie którzy za takie pieniążki to samochód kupują.

Gość gość
Skoro was stać to kup, ale tak jak ktoś pisał, spacerówka wygląda na przydatną jedynie do spacerów bez spania. Weź pod uwagę, że potem sporo na nim stracisz, w sensie nie licz raczej na kupno za 5 tys a sprzedaż za 4 bo wiele osób pomyśli tak jak Ty, że na takiej kwocie lepiej dołożyć do nowego, a nie oszukujmy się, popyt na te wózki (używane) chyba nie jest za ogromny. Ale skoro Cię stać, nie nadszarpnie to budżetu za bardzo i może planujesz kolejne dziecko to lepiej nowy, masz gwarancję.

Gość gość
Ja kupiłam nowego Anexa Sporta. Jak szukacie czegoś naprawdę dobrego jakościowo i wygodnego dla was i dla dziecka, polecam.

Gość gość
Też jestem zdania, że najlepiej kupić nowiutki wózek. Niekoniecznie za 5 tysięcy:) ja kupiłam Anexa Crossa i uważam, że naprawdę fajny i ładny wózek

Gość gość
Ja zawsze będę polecał wózek nowy i pachnący. Ja wybrałem Anexa ponieważ to jeden z lepszych wózków na rynku a można go później odsprzedać tracąc bardzo mało. A gwarantuję, że z tego wózka będziecie zadowoleni

Gość Martuszkamartinka
Ja kupiłam wózek nowy z Polskiej firmy Tutek . Wbrałam model Grander - wózek jest bardzo solidny i stabilny, chwalę sobie go za super zwrotność nie trzeba się z wózkiem szarpać.